Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şenol Güneş: "Rakibin Direnci Üst Seviyedeydi"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2-1 mağlup oldukları Kasımpaşa maçı sonrası, “Rakibin direnci üst seviyedeydi. İlk yarı itibariyle pozisyonu az olan maç iken 1-0 öne geçtik ama erken yediğimiz gol bizi olumsuz etkiledi” dedi.Spor...

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2016 23:23
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2016 23:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2-1 mağlup oldukları Kasımpaşa maçı sonrası, “Rakibin direnci üst seviyedeydi. İlk yarı itibariyle pozisyonu az olan maç iken 1-0 öne geçtik ama erken yediğimiz gol bizi olumsuz etkiledi” dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında 4 maçlık aradan sonra mağlup olan siyah-beyazlılarda karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında Şenol Güneş müsabakayı değerlendirdi.
“LİG YARIŞI DEVAM EDİYOR”
Deneyimli çalıştırıcı, “Milli maçtan sonrası oynayacağımız 8 maçın ilkini bugün yaptık. Maça başladığımızda düşüncemiz maçı kazanmaktı. Rakibin direnci üst seviyedeydi. İlk yarı itibariyle pozisyonu az olan maç iken 1-0 öne geçtik ama erken yediğimiz bizi olumsuz etkiledi. İkinci yarıda orta sahada teknik olmayı düşündük ama maalesef erken gol yedik. 60’dan sonra atak olarak iyiydik ama rakibe de pozisyon verdik ama golde bulabilirdik. Düşündüğümüzün dışında skor gelişti. Lig yarışı devam ediyor kazansak da kaybetsek de bu yarış devam edecekti. Bugüne kadar verdiği emeklerin karşılığını aldık. Bunun telafisini diğer maçları kazanarak yapacağız. Bu yenilgi iyi bir hava olmadı takımım için. Daha çok çalışarak bunu aşacağız. Oyuncuların ikinci bölümde gayreti iyiydi. Rakibe cevap vermeye çalıştık ama 1-0’dan sonra oyunu kontrol etmemek de bize pahalıya mal oldu” ifadelerini kullandı.
“GOLLERİ BULABİLSEYDİK TEPKİ OLURDU”
Konsantrasyon sıkıntısı yaşamadıklarını dile getiren Şenol Güneş, “Rakibin bizi kontrol etmesi sonucunda az pozisyon bulduk. Gol sonrası kontrol bize geçti ama yediğimiz golden sonra oyundan koptuk. İlk ve sonraki golü erken yememiz sıkıntı oldu. Rakibin direnci arttı ve bizi zorladı. Oyuncularım tamamen oyundan koptuğunu düşünmüyorum. Milli takımda olan oyuncularla hafta içerisinde birlikte olamadık belki bu bizi etkiledi ama sahaya çıktığımızda da bir olumsuzluk görmedik. Üretkenlik düşündüğümüzün altındaydı. Golleri bulabilseydik tepki olurdu, rakipte oyunumuzu bozmakta başarılı oldu” diye konuştu.
“TARAFTARIMIZI SEVİNDİRMEK İSTİYORUZ”
“Bu kulüp bu takım taraftarıyla beraber değerdir” diyerek sözlerine devam eden Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, “Dolayısıyla sonuçlar ne olursa olsun ondan vazgeçmek doğru değil. Oyuncu olarak da hoca olarak da çalışanlar olarak da verdiğimiz emeklerin karşılığını alamamak da üzüntü verici. Onları üzmek de üzüntü verici. Kaybedilen maçın şikayetini yaşamak yerine daha çok çalışıp taraftarımızı sevindirmek istiyoruz. Duygusal bir yıkılmayla teslim olan bir takım olmamalıyız. Bugün kazanacağımız maçı kaybettik. Bunun tek telafisi önümüzdeki maçı kazanarak yolumuza devam etmeliyiz. Maçı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Rakibin kaybettiği maçın ardından morale etkisi olabilir. Duygularımız asla aklımızın önüne geçmeyecek. Sadece işimizi yapıp maçlarımızı kazanacağız. Düşündüğümüzü daha iyi yapmalıydık. Şimdi Bursa maçında bunu yapmalıyız. Rakibe takılırsak işimizi yapamayız” şeklinde konuştu.
“HER OYUNCU BİZİM İÇİN ÖNEMLİ”
Karşılaşmanın ikinci yarısında oyundan alınan Kerim ile alakalı gelen bir soru üzerine Şenol Güneş, “Kerim dinamikti ama kenarlardan Olcay ve Kerim ile maç içerisinde düşündüklerimizi yapamadık. Ama orta sahada teknik oyunculardan pas yaparak ileriye gitmek istedik, bu sebeple de Tolgay’ı oyuna aldık. Aslında ilk aklımda oyuna girmesi yönünde Cenk idi ama bunu değiştirdik. Biz herhangi bir futbolcu yok veya sakat diye olmayan bir oyuncunun eksikliğini kaybetmemize bağlamam. Her oyuncu bizim için önemli. Rhodolfo’da Gökhan’da önemli ama burada olmayan oyuncu üzerinden yorum yapmak doğru değil” dedi.
“SEZON BAŞLAMADAN DA İDDİALIYDIK”
Şampiyonluk yarışı hakkında da konuşan tecrübeli çalıştırıcı, “Şampiyonluk adayıyız tabii ki. Şu anda bulunduğumuz yer itibariyle yerimiz kötü değil. Daha iyi olmalıyız zaten biz şampiyonluk yarışında sezon başlamadan da iddialıydık” diyerek sözlerini sonlandırdı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.