Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şenol Güneş: "Kazanmamız halinde sadece Beşiktaş’ı değil tüm takımlarımızı etkileyecek bir maç olacaktır"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Dinamo Kiev maçı öncesi yaptığı açıklamada, "Benim için de bu yılın en önemli maçı olarak bakıyorum. Gruptan çıkmak bizim birinci hedefimiz. İşimiz kolay değil zor bir rakiple oynayacağız"...

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2016 21:20
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2016 21:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Dinamo Kiev maçı öncesi yaptığı açıklamada, "Benim için de bu yılın en önemli maçı olarak bakıyorum. Gruptan çıkmak bizim birinci hedefimiz. İşimiz kolay değil zor bir rakiple oynayacağız" dedi.
Şampiyonlar Ligi B Grubu son maçında Beşiktaş, yarın Dinamo Kiev deplasmanına konuk olacak. Karşılaşma öncesi bugün düzenlenen medya gününde siyah-beyazlı takımın Teknik Direktörü Şenol Güneş açıklamalarda bulundu.

"İki takım için de zor maç olacak"
Her takım için Şampiyonlar Ligi’nin her maçının önemli olduğunu dile getiren Şenol Güneş, "Ama sebepleri itibariyle bizim kazanmamız için daha fazla sebebimiz var. Gruptan çıkma şansımız var. Rakibin gruptan çıkma şansı yok. Maçı kazanmamız halinde sadece Beşiktaş’ı değil tüm takımlarımızı etkileyecek bir maç olacaktır. Aynı zamanda benim için de bu yılın en önemli maçı olarak bakıyorum. Gruptan çıkmak bizim birinci hedefimizdir. İşimiz kolay değil zor bir rakiple oynayacağız. Dinamo Kiev köklü bir kulüp. Şu anda ligde ikinci olmaları ve gruptan çıkma şansı kaybetmeleri onların küçük olduğunu göstermez. Takım oyunu oynayan kompakt koşan takım. İki takım için de zor maç olacak ancak çok sebepten dolayı kazanmayı isteme bakımından öne çıkacağımızı düşünüyorum. İyi oyuncuların güzel maçı olacaktır. Umuyorum ve bekliyorum ki bu maçı kazanıp tüm mutluluğu futbolseverler ile paylaşmak istiyorum" değerlendirmesinde bulundu.

"Yarın biz daha çok kazanmak istediğimizi göstermek zorundayız"
"Rakip takımın hocası ve beklentisinin maçı kazanma beklentisinde olması normal" diyen Şenol Güneş, "Yarın biz daha çok kazanmak istediğimizi göstermek zorundayız. Katılırken 4. torbadan katıldık doğru ama başladığımız yer değil geldiğimiz yer önemli. Geldiğimiz yer olumlu ama yeterli değil sonuçta kazanabileceğimiz maçlarda puanlar kaybettik. Tarihi bir dönemeçten geçiyoruz. Bu maçın ardından yeni bir hedef şansımız oluyor. Yarınki hedefimiz maçı kazanmak" dedi.

"Yorgunluk olarak da ne çıkacağını göreceğiz"
Oğuzhan ve Gökhan Gönül’ün ağrıları olduğunu ifade eden deneyimli çalıştırıcı, "Antrenmanda oyuncuları görmek durumundayız. Onun dışında oynayanlar için ne durumdalar yine bakacağız. Yorgunluk olarak da ne çıkacağını göreceğiz. Bütün söylemlerim boşta kalabilir. Sabah idman yaptılar iyiydiler, seyahat yaptık antrenmanda şimdi tekrar göreceğiz" açıklamalarında bulundu.

Hava koşulları değerlendirmesi
Şenol Güneş, hava koşullarının futbol için olumsuz olduğunu dile getirerek, "Koşullardan şikayet etmek yerine koşula uymak zorundayız. İdmanı bu saatte yapmamızın nedeni koşulları görmektir. İsteğimiz iyi zeminde iyi havada oynamak" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.