Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şenol Güneş: "İlk maçımızda iddiamızı ortaya koymak istiyoruz"

Beşiktaş Teknik Direktör Şenol Güneş, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde gruptaki ilk maçlarında iddialarını ortaya koymak istediklerini söyledi.Beşiktaş UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yarın deplasmanda Benfica ile karşı karşıya gelecek. Mücadelede...

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2016 22:20
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2016 22:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş Teknik Direktör Şenol Güneş, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde gruptaki ilk maçlarında iddialarını ortaya koymak istediklerini söyledi.
Beşiktaş UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yarın deplasmanda Benfica ile karşı karşıya gelecek. Mücadelede öncesi Beşiktaş Teknik Direktör Şenol Güneş ve Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma açıklamalarda bulundu.
Yarınki Benfica maçı hakkında konuşarak başlayan Şenol Güneş, "Kulübümüzü ve ülkemizi iyi şeklinde temsil etmek istiyoruz. Kaliteli bir takım ile oynayacağız, biz de iyi bir takımız. İki iyi takımın karşılaşmasında iyi bir mücadele çıkmasını umuyorum. Rakibimizin güçlü olduğunu biliyoruz. Umarım aklımızı ve sabrımızı iyi kullanarak iyi bir sonuçla ayrılırız" dedi.
"İlk maçımızda iddiamızı ortaya koymak istiyoruz"
İlk maçta iyi bir oyun ortaya koymak istediklerini ifade eden deneyimli teknik adam, "Şampiyonlar Ligi’nde ilk maçımızı oynayacağız. İlk maçımızda iddiamızı ortaya koymak istiyoruz. Savunma anlayışı bakımından daha öncelikli olacak. Şampiyonlar Ligi, ligdeki hataları kaldırmaz. Kendi anlayışımızı sürdürerek bunu yapacağız. Oyunun iki yönünü de iyi oynamaya çalışacağız" şeklinde konuştu.
"Yeni oyunculara futbolumuzu aşılamaya çalışıyoruz"
Kadronun sorulması üzerine Güneş, "Yarın kadro konusunda karar vereceğiz. Üç oyuncumuz burayı biliyor. Kulüpler, transfer yaptığı tüm oyunculardan yararlanmalı. Takımdaki 22 oyuncu da takıma katkı yapması için alınmıştır. Sezon sonuna baktığımızda 19 oyuncudan 11 kişi çıkarmıştık. Şimdi biraz daha alternatifimiz var. Yeni gelen oyunculara futbolumuzu aşılamaya çalışıyoruz. Eğer düşündüğümüz oyunu geliştirirsek önümüzün açık olduğunu düşünüyorum" dedi.
Quaresma: "Buraya kazanmak için geldik"
Beşiktaş’ın Portekizli futbolcusu Ricardo Quaresma ise, Benfica maçının zorlu bir mücadele olacağına dikkat çekerek, "Yarın zorlu bir mücadele olacak. İlk maç olduğu için de heyecanlı olacak. İyi bir şekilde oynayıp kazanmak istiyoruz. Sahaya çıkıp en iyisini yapmak istiyoruz. Buraya kazanmak için geldik. Başlangıçlar her zaman önemlidir. Bu maçtan sonra 5 karşılaşma daha var. Takım olarak oynarsak buradan galibiyetle çıkabiliriz.
"Yarınki maçı hafife almamalıyız"
Hafife alınmaması gerek bir mücadele olacağını kaydeden Quaresma, "Üzerimde ağır bir sorumluluk var. Bunu bilerek oynayacağım. Benfica’nın büyük oyuncuları var. Takımda biraz değişiklik yaptılar ama hangi oyuncular olursa olsun biz sahada elimizden geleni yapacağız. Yarın büyük bir maç olacak. Hafife almamak gerekiyor. Tecrübeli bir takım. Fakat biz de iyi bir takım kimyası yakaladık. Rotasyon bize ciddi avantajlar getiriyor" şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.