Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şenol Güneş: “Bir Numaraya Taraftarı Koyuyorum”

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, “Bugün bütün futbolcular numaralarıyla çağrıldı ama ben bir numaraya taraftarı koyuyorum. Umarım ki; buradaki coşkuyu, heyecanı ve güç vermeyi seneye de yansıtıp şampiyon oluruz” dedi.Şampiyonluk...

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2016 08:54
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2016 08:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, “Bugün bütün futbolcular numaralarıyla çağrıldı ama ben bir numaraya taraftarı koyuyorum. Umarım ki; buradaki coşkuyu, heyecanı ve güç vermeyi seneye de yansıtıp şampiyon oluruz” dedi.
Şampiyonluk kutlamalarının ardından siyah-beyazlı Teknik Direktör Şenol Güneş basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Deneyimli çalıştırıcı, “Güzel bir yarış oldu. Tüm takımlar iyiydi. Biz daha iyiydik şampiyon olduk. Şampiyonluk hayırlı olsun. Bu yıl için her şey bitti acısıyla güzellikleriyle. İnşallah seneye daha güzel bir yarış olur” diye konuştu.
“HER ZAMAN HAK YERİNİ BULUR”
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, şampiyonlukta alınlarının ak olduğunu ifade ederek, “Başımız da dik. İşimizi en iyi şekilde yapmaya çalıştık. Bugün bütün futbolcular numaralarıyla çağrıldı ama ben bir numaraya taraftarı koyuyorum. Onlar Beşiktaş’ın sembolü, gururu. Onların da gurur duyacağı bir takım var. Umarım ki; buradaki coşkuyu, heyecanı ve güç vermeyi seneye de yansıtıp şampiyon oluruz. Kendimizin ezildiğini düşünmüyoruz. Zaman zaman yaptığımız yanlışlar sebebiyle kayıplarımız olabilir ama her zaman hak yerini bulur” diyerek sözlerini sonlandırdı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.