Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şenol Güneş, Başkan Gümrükçüoğlu’nu Ziyaret Etti

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu makamında ziyaret etti.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Gümrükçüoğlu, Şenol Güneş’in başarıları ile...

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2016 11:05
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2016 11:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Gümrükçüoğlu, Şenol Güneş’in başarıları ile iftihar ettiklerini kaydederek, “Trabzonumuzun Türk futboluna kazandırdığı hocamız hem Trabzonspor’umuz hem A Milli Takımımız ve son olarak da Beşiktaş’ta ki başarıları ile göğsümüzü kabartmaktadır. Hocam Trabzon insanı sizinle gurur duyuyor, iftihar ediyor. Başarılarınızın artarak devamını diliyoruz. Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’nde de çok ciddi başarılara imza atacağınıza yürekten inanıyoruz. Trabzon insanının dualarının sizinle olduğunu lütfen unutmayınız” ifadelerini kullandı.
Teknik Direktör Güneş ise tatilde olmaları nedeniyle memleketi Trabzon’da olduğunu belirterek, “Memleketimde dostlarımla olmaktan mutluluk duyuyorum. Sayın Başkana güzel düşünceleri için teşekkür ediyorum. Şehrimizdeki çalışmalarınızı da yakından takip ediyor ve yaşıyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.