Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şenol Güneş ateş püskürdü

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, basın toplantısı düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2016 12:16
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2016 12:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şenol Güneş ateş püskürdü
 - Ne iş yaptığınız önemli değil, hangi işi yaparsanız yapın ülkede yaşanan olaylar yüzünden güne mutsuz başlıyorsunuz. Acıların son bulmasını diliyoruz.

- Kombine alarak takımımıza destek olan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bu sene yine şampiyonluğu kovalayan ve Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmaya çalışacak bir Beşiktaş olacak.

- Biz Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklarıyız. Özgürlükten yanayız. Şampiyonluğu kovalayan bir takım olacağız. Sorun ve mazaret üretmeden yola çıkacağız. Başkan ve yönetim kurulu, iyi işler yapmasaydı geçen sene başarılı olamazdık.


"BAZI KONULARDA KIZGINIM"
- Bazı konularda kızgınım. Bu benim hatam da olabilir. Başkanı ve yönetimi suçlayan biri olmadım, olmam da.

- Gökhan ve Adriano niye alındı’ demedim. Böyle bir algı oluşturulmaya çalışılıyor. Güneş, Orman'ı yaktı" gibi başlıklar bize yakışmıyor. Güneş de Orman da bize lazım. Fikrimi düşüncemi geri almak gibi bir durum yok. Söylediklerimi tekrar izledim. Başka yere kaydırıldığını gördüm.

"KİMSEYE YALAKALIK YAPMADIM"
- Bunları kavga ettirmek isteyenlere söylüyorum, benim öyle bir üslubum yok, başkan bana 'Abi' diyor. Türkiye'nin en iyi başkanı. Kimseye yalakalık yapmadım, durum anailiz yaptım.

- Bir daha izlemedim, ne demişim diye. Hakem suçlaması kesinlikle yapmadım, çok dikkatli konuştuğum konu nasıl buraya getiriliyor anlamadım. Fenerbahçe-Trabzonspor maçını örnek verdim, bahsedilmedi. Kavga isteniyor

"GALATASARAY VE TRABZONSPOR'U SUÇLAMADIM"
- Galatasaray ve Trabzonspor'a neden transfer yapmadın diye suçlama yapmadım. Ceza alırlar bilmem. Benim söylediklerimi siz de söyleyip yazıyorsunuz, Galatasaray ile Trabzonspor ile kavga yapmam.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.