Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şenol Güneş: 3 puan alarak moral bulduk ve rakibimizden uzaklaştık

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, ligde Mersin İdmanyurdu'nu 2-1 yendikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, "Son iki maçta 1 puan almıştık. Bugün 3 puan alarak moral bulduk hem de rakibimizden biraz uzaklaştık." dedi.Başarılı...

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2015 18:35
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2015 18:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, ligde Mersin İdmanyurdu'nu 2-1 yendikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, "Son iki maçta 1 puan almıştık. Bugün 3 puan alarak moral bulduk hem de rakibimizden biraz uzaklaştık." dedi.

Başarılı teknik adam, maç sonrası şunları söyledi: "Son iki maçta 1 puan almıştık. Bugün 3 puan alarak moral bulduk hem de rakibimizden biraz uzaklaştık. Oyun başında denk geçen oyunda beklenmeyen şekilde kırmızı kart ve penaltı ile 10 kişi kaldık. Buna rağmen oyunda hakimiyetimiz vardı, pozisyon bulduk, baskı yaptık, savunma yaptık. Oyuncularımı ve destek olan taraftarlarımızı kutluyorum. Galip gelmeyi bildik. Moral bulduk. Ligde ve kupada devam ediyoruz."

"BAĞIŞIKLIK SİSTEMİMİZ GÜÇLENECEK"

Güneş, bir gazetecinin, "Takım yine 10 kişi kaldı ve büyük bir mücadele gösterdi, ne diyeceksiniz?" şeklindeki sorusuna, "Daha önceden antrenmanlıyız, yeni bir şey değil. Geçen hafta da 30 dakika oynadık. Bazen saha içinde kendimizi kaybediyoruz. Üzülüyoruz yaşananlara ama bunlara alışacağız. Alıştıkça bağışıklık sistemimiz güçlenecek." şeklinde cevap verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.