Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Selçuklu Belediyesi, Süper Lig hayali kuruyor

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Selçuklu Belediyesi Basketbol Takımı Başantrenörü Serkan Erdoğan, Süper Lig hayalini kurmaya başladıklarını söyledi.Selçuklu Belediyesi Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Ligi’nin 28.haftasında...

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2018 11:25
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2018 11:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Selçuklu Belediyesi, Süper Lig hayali kuruyor

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Selçuklu Belediyesi Basketbol Takımı Başantrenörü Serkan Erdoğan, Süper Lig hayalini kurmaya başladıklarını söyledi.

Selçuklu Belediyesi Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Ligi’nin 28.haftasında sahasında konuk ettiği Antalyaspor’u 73-67 mağlup ederek üst üste 7. galibiyetini aldı. Süper Lig yolunda play-off oynamayı garantileyen mavi-beyazlılar, ligde son haftalarda başarılı bir performans sergiliyor. Bahçeşehir Koleji’nin ardından Antalyaspor’u mağlup ederek iki önemli galibiyete imza atan ve ligde 2. sıraya yükselen ve toplamda da 21. galibiyete ulaşan Selçuklu Belediyesi, 29. hafta maçında ligin güçlü takımlarından Bursaspor’un konuğu olacak.

Selçuklu Belediyesi Basketbol Takımı Başantrenörü Serkan Erdoğan, sezon başında ligden düşmemek için kurulan bir takımken şimdi Süper Lig hayali kurmaya başladıklarını söyledi. Erdoğan, “Sezon ortasında hedef yükselttik, play-off dedik. Şimdi ise konumumuz itibariyle acaba çıkabilir miyiz diye Süper Lig hayali kurmaya başladık. Açıkçası bu rüyadan da uyanmak istemiyoruz. Ama basketbolda işler bir anda tersine de dönebilir. Biz şu anki durumumuzun keyfini çıkaracağız” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.