Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Selçuk Ernak: ”Geriye Düştüğümüzde İyi Karakter Koyduk”

Banvit Başantrenörü Selçuk Ernak, “Uzatmalarda onlar kadar akıllı basketbol oynayamadık. Geriye düştüğümüz anlarda iyi karakter koyduk. Genç bir takım için önemli bir özellik” dedi.Spor Toto Basketbol Ligi’nin 25. haftasında Banvit,...

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2016 18:24
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2016 18:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Banvit Başantrenörü Selçuk Ernak, “Uzatmalarda onlar kadar akıllı basketbol oynayamadık. Geriye düştüğümüz anlarda iyi karakter koyduk. Genç bir takım için önemli bir özellik” dedi.
Spor Toto Basketbol Ligi’nin 25. haftasında Banvit, Abdi İpekçi Spor Salonu’nda karşılaştığı Galatasaray Odabank’a 96-86’lık skorla mağlup oldu. Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında Banvit Başantrenörü Selçuk Ernak ve Banvit oyuncusu Nusret Yıldırım açıklamalarda bulundu.
Galatasaray’ı tebrik ettiğini söyleyen Selçuk Ernak, “Bu sezon üçüncü kez karşılaştık. İki kez biz kazanmıştık. Bu maçı da uzatmada kaybettik. Uzatma Galatasaray daha iyi oynadı. Uzatmalarda onlar kadar akıllı basketbol oynayamadık. Geriye düştüğümüz anlarda iyi karakter koyduk. Genç bir takım için önemli bir özellik. Faul atış sayımız az” dedi.
Galatasaray’ın Eurocup’ta finale kalmasının Türkiye açısından çok önemli bir başarı olduğunu söyleyen Ernak, “Fenerbahçe’nin Euroleague’de Galatasaray’ın da Eurocup’ta final oynamasını kalpten dilerim” şeklinde konuştu.
Karşılaşmaya basit hatalarla başladıklarını söyleyen Nusret ise, “Çok üç sayı atışı verdik. Maçın sonunda iki kez 12 sayıdan geldik. Uzatmada savunmada basit hatalar yaptık. Galatasaray’ı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.