Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şekip Mosturoğlu: “Herkesin kendi kulübünde temizlik yapması öngörüldü”

Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, bugün gerçekleşen Kulüpler Birliği toplantısında herkesin kendi kulübünde temizlik yapmasının öngörüldüğünü söyledi.Kulüp temsilcilerinin katıldığı ve Maslak’taki Vakıf merkezinde yapılan...

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2016 15:15
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2016 15:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, bugün gerçekleşen Kulüpler Birliği toplantısında herkesin kendi kulübünde temizlik yapmasının öngörüldüğünü söyledi.
Kulüp temsilcilerinin katıldığı ve Maslak’taki Vakıf merkezinde yapılan toplantı sonrası Şekip Mosturoğlu FB TV’ye açıklamada bulundu.
Mosturoğlu: “Herkes kendi kulübünde FETÖ temizliği yapacak”
Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, günün gündem maddesinin FETÖ yapılanmasının spor camiasından temizlenmesi olduğunu belirterek, "Herkes oybirliğiyle bizim düşüncemizi gibi görüş bildirdi. Herkesin kendi kulübünde temizlik yapması öngörüldü. 15 Temmuz’dan sonra ortaya çıkan sosyal dayanışmaya katkıda bulunmak için deplasmana yasağının kalkması bir karar aldık. Bu tabii bir tavsiye kararı. Ben bunun faydalı olacağını düşünüyorum. İnşallah 15 Temmuz’dan sonra toplumda ortaya çıkan dayanışma ruhu futbola da sirayet eder ve birleştirici bir rol oynar. Bu yapı 15 Temmuz’da milletin canına kast etti ama biz bunu 3 Temmuz’da görmüştük. Olayın daha öncesinin de olduğunu fark etmiştik. Zaman içinde bu konuda da bir konsensüs olur sanırım” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.