Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sefer Yılmaz: "Kendi Oyunumuzu Kabul Ettirebileceğimizi Biliyorduk"

PTT 1. Lig’in 7. haftasında Balıkesirspor kendi sahasında Giresunspor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası Giresunspor Teknik Direktörü Sefer Yılmaz, bekledikleri gibi bir maç olduğunu söyledi.Balıkesirspor’un son haftalardaki puan...

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2015 19:37
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2015 19:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT 1. Lig’in 7. haftasında Balıkesirspor kendi sahasında Giresunspor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası Giresunspor Teknik Direktörü Sefer Yılmaz, bekledikleri gibi bir maç olduğunu söyledi.
Balıkesirspor’un son haftalardaki puan kayıplarından dolayı bu maça 3 puan arzusu ile başlayacaklarını bildiğini söyleyen Yılmaz, "Onun için de önlemler almıştık. Maçın başında Balıkesirspor baskılı görünse de bizim istediğimiz gibi oynandı. Bunun sonucunda ilk yarıyı 0-0 bitirdikten sonra ikinci yarıyı daha da iyi oynayıp kendi oyunumuzu kabul ettirebileceğimizi biliyorduk. Öyle de oldu. İkinci yarı daha iyi oynadık. Golü de bulduk. Tamamen artık seyircide bizim lehimize dönmüştü. İkinci golü bulsak oyun kopacaktı ama futbolun artık doğası bu. Belki de ilk attıkları şutta kaleyi buldular. Hatta rakip golcü düşerken herhalde dengesi bozulduğunda topu kaybetmeyeyim diye şut attı direğe çarptı gol oldu. Gerçi ondan sonra yine Balıkesirspor oyun disiplininden koptuğu için biz ikiye iki, üçe üç pozisyonlar bulduk, kontra ataklarla da golü bulduk ama sonuçta maç berabere bitti" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.