Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sedat: “Hedefimiz ilk 2’den çıkmak oldu”

Yeni Malatyaspor Takım Kaptanı Sedat Ağçay, Hedeflerinin İlk 2'den Çikmak Olduğunu Söyledi

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2016 17:58
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2016 17:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sedat: “Hedefimiz ilk 2’den çıkmak oldu”
Yeni Malatyaspor’un takım kaptanı Sedat Ağçay, “Bazı söylentiler var, ‘fikstür avantajı’ diye. Yarın onlar da o takımlarla oynayacaklar, o zaman göreceğiz fikstür avantajını” dedi.
Nurettin Soykan Tesisleri’nde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan tecrübeli futbolcu Sedat Ağçay, Eskişehirspor’a karşı cezalı olduğu için oynayamayacak olmasına çok üzüldüğünü ancak arkadaşlarının yokluğunu hissettirmeyeceğini ifade etti.
Ligde geride kalan haftalarda yendikleri takımların bu ligin iyi takımları olduğunu savunan Sedat, “Oynadığımız takımlar bu ligin iyi takımları. Herkes o takımları yenebilecek diye bir şey yok. Biz çok şükür ki rabbim bizlere nasip etti 10 haftadır iyi bir periyotla geldik buraya. Bazı söylentiler var, ‘fikstür avantajı’ diye. Yarın onlarda o takımlarla oynayacaklar, o zaman göreceğiz fikstür avantajını. Şimdi bizim bu 4 maç zorlu 4 maç. Özellikle bunun ilk ayağı Eskişehir. Nerede oynayacağımız akşam belli olacak. Ama hocamızın söylediği bir laf var, ‘nerede oynayacaksak oynayalım’ diye. Biz oyunumuzu oynayacağız. Biz istediğimizi sahaya yansıtacağız. Allah’ın izniyle de orada galip gelmeyi istiyoruz. Düşüncemiz o yönde” dedi.
“Tabi dışarıda olmak zor olacak”
Bu maçta cezalı olduğu için oynayamayacak olmasının kendisi için zor olacağını kaydeden Sedat, “Tabii dışarıda olmak zor olacak. Şimdi bir de takım kaptanı olarak dışarıda kalmak ayrıca bir zorluk verecek bana. Ama geçen hafta da çok önemli bir futbolcumuz Ahmet Burak cezalıydı ve onun yerine oynayan arkadaşımız maça etki edecek derecede oynadı. Benim yerime oynayacak arkadaş da en iyi mücadeleyi verip, inşallah aratmazlar bizi” diye konuştu.
“Hedefimiz ilk 2’den çıkmak oldu”
Sedat, kendi performansıyla ilgili ise, “Performansımızı gençlere de yansıtmak en büyük istediğimiz. Ayrıca ben hedefi olan bir futbolcuyum. Ne olursa olsun bir hedefim olur benim her zaman. Bu sezon lige başlarken hedefimiz Play-off’du ama kimsenin beklemediği bir etki yaptık ligde. Hedefimiz ilk 2’den çıkmak oldu. Artık bundan sonra taraftarımızın daha çok gelmesini istiyoruz. Gelenlerden Allah razı olsun. Bu hedefe bütün şehir olarak kilitlenmemiz gerekiyor. Bu sadece futbolcuların koyacağı bir hedef olmaması lazım” diye konuştu.
“Şu an için bırakma gibi bir düşüncem yok”
Sedat, yaşı ve futbolu ne zaman noktalayacağıyla ilgili sorulan bir soruya ise şu şekilde cevap verdi:
“Şu an için bırakma gibi bir düşüncem yok. Gittiği yere kadar. Allah bir sakatlık vermez ise oynayacak gücüm de var. Bunu sahada da görüyorsunuz zaten. 1 sene 2 sene diye bir hedef koymuyorum. Gittiği yere kadar inşallah üstten aşağı düşmeyeceğiz.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.