Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sedat Ağçay’dan Lig Yorumu

Alima Yeni Malatyasporlu Futbolcu Sedat Ağçay Yaptığı Açıklamada Giresun Karşısında Alıkları 3 Puana Sevindiklerini Ancak Henüz Rahatlamadıklarını Söyledi

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2016 18:24
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2016 18:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sedat Ağçay’dan Lig Yorumu
PTT 1. Lig ekibi Alima Yeni Malatyaspor’un tecrübeli futbolcusu Sedat Ağçay, ilk hedeflerinin alt sıralarla aralarındaki puan farkını açmak olduğunu söyledi.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Antrenman Sahası’nda gazetecilere açıklamada bulunan Ağçay, "Önemli olan galip gelmekti. Bu haftaki maç bizim için önemli bir karşılaşmaydı. Özellikle Giresunspor maçı öncesi kaybettiğimiz bir Göztepe maçı vardı. Bunu telafi etmek istiyorduk. Sahamızda da son haftalarda iyi bir performans sergiliyorduk. Bunu devam ettirdik. Galip geldiğimiz için mutluyuz" dedi.
“OYNAYARAK FORM TUTAN BİRİYİM”
Tecrübeli futbolcu, maç oynadıkça form tuttuğunu ifade ederek, "Takıma geldiğimde ligin ilk yarısında maç eksiğim vardı. Ayrıca idman eksiğim de vardı. Kampın bitimine 2-3 gün kala takıma geldim. Her futbolcu için geçerli olmayabilir ama ben, oynayarak form tutan biriyim. Bunu da geçtiğimiz maçlarda gösterdim. Bu da o performansın devamıydı. İyi de geçti. İnşallah bundan sonrada böyle devam eder" diye konuştu.
“RAHATLAMA SÖZ KONUSU DEĞİL”
İlk hedeflerinin alt sırada yer alan takımlarla aralarındaki puan farkını açmak olduğunu dile getiren Ağçay, "Kayseri Erciyesspor’un galip gelmesinin ardından rahatlama söz konusu değil. Ama yukarıya da tutunma şansımız var. Çıkmadık candan ümit kesilmez. Alt için konuşmuyorum ama ilk hedefimiz oradan uzaklaşmak. Ama takım böyle başarılı bir performans ortaya koyunca ’neden olmasın?’ diye de içimizde bir umut var. İlk hedefimiz alt sıralarla aramızdaki puan farkını korumak ve farkı daha da açmak. Ondan sonrası da nasip olursa gelir" şeklinde konuştu.
“İNŞALLAH HAYIRLI BİR SONUÇLA AYRILIRIZ”
Ağçay, takım olarak iyi bir gidişatlarının olduğunu ifade ederek, "Denizlispor da alt taraftan çıkmak için uğraşıyor. İyi de mücadele eden bir takım. İç sahadaki performansımızı dışarıda da devam ettirirsek, inşallah hayırlı bir sonuçla ayrılırız" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.