Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Savut: “Fikstür bizim için olumlu”

Alanyaspor Sportif Direktörü Taner Savut, deplasmanda Beşiktaş maçıyla başlayacakları Süper Lig’deki ilk sezonda başarılı olmaya çalışacaklarını ve aynı zamanda da ligin keyfini çıkarmaya çalışacaklarını söyledi.Spor Toto Süper...

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2016 09:57
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2016 09:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Alanyaspor Sportif Direktörü Taner Savut, deplasmanda Beşiktaş maçıyla başlayacakları Süper Lig’deki ilk sezonda başarılı olmaya çalışacaklarını ve aynı zamanda da ligin keyfini çıkarmaya çalışacaklarını söyledi.
Spor Toto Süper Lig’in yeni ekiplerinden Alanyaspor Isparta Davraz kampına yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Günde çift antrenmanla çalışmalarını sürdüren Alanyaspor’da gözler lige çevrildi. Alanyaspor, ligin açılış maçında Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek.
"Tarihimizde ilk kez Süper Lig’de mücadele edeceğiz"
Süper Lig’de başarılı olabilecek bir takım kurmak için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Alanyaspor Sportif Direktörü Taner Savut, "Yeni sezonda tüm takımlara hayırlı bir sezon diliyorum. Dünyanın önde gelen liglerinden Süper Lig’de tarihimizde ilk kez mücadele edeceğiz. Bunun onurunu yaşıyoruz. Tüm ilçe halkıyla birlikte bunun keyfini ve tadını çıkarmaya çalışacağız. Başarılı olabilecek bir takım kurmaya çalışıyoruz" dedi.
"Ligi istediğimiz yerde bitirmeyi temenni ediyorum"
Fikstürün Alanyaspor açısından dengeli ve olumlu olduğunu vurgulayan Savut, "Alanyaspor, Süper Lig’e Beşiktaş maçıyla başlayacak. Daha sonra sahamızda kendi ilimizin takımı Antalyaspor ile oynayacağız. Fikstüre olumlu yönlerinden bakıyoruz. Ligi istediğimiz yerde bitirmeyi temenni ediyorum. Davraz’da çalışmalar iyi gidiyor. Çok yorulmalarına rağmen oyuncularımızdan henüz bir şikayet almadık. Transfer süreci de devam edecek. Önümüzde yaklaşık 40 günlük süre var. 2’nci etap kampının sonlarına doğru takım kadrosunun tamamlanacağını düşünüyorum" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.