Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sasa Filipovski: “Kazanmak çok önemliydi”

Banvit Başantrenörü Sasa Filipovski, Galatasaray Odeabank maçında önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.Banvit, Spor Toto Basketbol Ligi’nin 3. haftasında Abdi İpekçi Spor Salonu’nda karşılaştığı Galatasaray Odeabank’ı 83-74 mağlup...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2016 19:20
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2016 19:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Banvit Başantrenörü Sasa Filipovski, Galatasaray Odeabank maçında önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.
Banvit, Spor Toto Basketbol Ligi’nin 3. haftasında Abdi İpekçi Spor Salonu’nda karşılaştığı Galatasaray Odeabank’ı 83-74 mağlup etti. Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında Banvit Başantrenörü Sasa Filipovski ve deneyimli oyuncu Gasper Vidmar açıklamalarda bulundu.
Oyuncularını tebrik ederek konuşmasına başlayan Filipovski, “Bugün burada ciddi bir atmosfer önünde oynadık. Galatasaray Euroleague’de mücadele ediyor. Kazanmak çok önemliydi. Galatasaray çok iyi bir takım. Galatasaray’a Euroelague’de başarılar dilerim" şeklinde konuştu.
Maçın zor geçeceğini bildiklerini belirten Vidmar, “Galatasaray çok iyi takım olduğunu biliyorduk. Taraftarlarının etkisiyle iyi oynuyorlar. Biz saha istediğimizi yaptık. Savunmamız çok iyiydi. Şimdi adım adım ilerlememiz gerekiyor” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.