Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sarıyer Beşiktaşlılar Derneği Yemekte Buluştu

Sarıyer Beşiktaşlılar Derneği bugün bir yemek organizasyonunda buluştu. Beşiktaşlıların gönlüne taht kuran Meryem Nine de derneğin yemeğinin neşe kaynağı oldu.2. Geleneksel Birlik ve Beraberlik yemeğinde buluşan Sarıyer Beşiktaşlılar...

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2016 22:14
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2016 22:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sarıyer Beşiktaşlılar Derneği bugün bir yemek organizasyonunda buluştu. Beşiktaşlıların gönlüne taht kuran Meryem Nine de derneğin yemeğinin neşe kaynağı oldu.
2. Geleneksel Birlik ve Beraberlik yemeğinde buluşan Sarıyer Beşiktaşlılar Derneği’nin organizasyonuna Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özköse de katıldı. Sarıyer’de gerçekleşen yemekte 100’ü aşkın taraftar ve dernek üyesi de yer aldı.
Yemekte en öne çıkan şey ise Yılın annesi ödülünü alan Meryem nine oldu. 100 yaşındaki Meryem nine, "Belki bir daha göremem" diyerek 1 ay önce Beşiktaş’ın yeni stadı Vodafone Arena’ya sedyeyle gitmişti. Yılın annesi seçilen Meryem nine ise Beşiktaş taraftarıyla bir video göndererek davete renk kattı. Yılın annesi seçildiği için Sarıyer Beşiktaşlılar Derneği’ne teşekkür eden Meryem nine, daha sonra kartal hareketi yaparak selam verdi.
Davette konuşan Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özköse, “Meryem nine gibi böyle büyük bir Beşiktaşlı annemiz var. Çok duygulandım ve ne söyleyeceğimi de bilemiyorum. Meryem annemin ellerinden öpüyorum. Her Beşiktaşlı bu aşkı taşıyor” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.