Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sarıca: "Kupayı Tekrar Kazanmak İstiyoruz"

Anadolu Efes’le oynayacakları Cumhurbaşkanlığı Kupası öncesi açıklamalarda bulunan Pınar Karşıyaka’nın başantrenörü Ufuk Sarıca, geçen yıl da bu kupayı kazandıklarını hatırlatarak, “Bunun mutluluğunu, sevincini çok iyi biliyoruz...

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2015 10:30
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2015 10:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sarıca: "Kupayı Tekrar Kazanmak İstiyoruz"
Anadolu Efes’le oynayacakları Cumhurbaşkanlığı Kupası öncesi açıklamalarda bulunan Pınar Karşıyaka’nın başantrenörü Ufuk Sarıca, geçen yıl da bu kupayı kazandıklarını hatırlatarak, “Bunun mutluluğunu, sevincini çok iyi biliyoruz ve tekrar yaşamak istiyoruz” dedi.
Basketbol Süper Ligi’nin son şampiyonu Pınar Karşıyaka ile Türkiye Kupası’nı kaldıran Anadolu Efes’in karşılaşacağı Cumhurbaşkanlığı Kupası öncesi nefesler tutuldu. 7 Ekim Çarşamba günü Samsun Yaşar Doğu Spor Salonu’nda oynanacak olan Cumhurbaşkanlığı Kupası maçı öncesi açıklamalarda bulunan Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca, yeni sezon öncesi oynanan hazırlık maçlarına diğer takımlardan biraz daha erken başladıklarını ifade ederek, “Bizim için bu kupa gurur verici. Geçen sezon ligi şampiyon olarak tamamlayarak bu kupayı oynamaya hak kazanmak gerçekten çok önemliydi” diye konuştu.
“ÜST ÜSTE KAZANMAK İSTİYORUZ”
Bu yıl 31. kez oynanacak olan Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı geçen yıl kendilerinin kazandığını hatırlatan başarılı çalıştırıcı, “Arka arkaya son 3 finalde 3 şampiyonluğumuz var. Türkiye’deki son 5 kupanın 3’ünü kaldırdık ve diğer 2 kupada da yarı final oynadık. Bunun mutluluğunu, sevincini çok iyi biliyoruz ve tekrar yaşamak istiyoruz” şeklinde konuştu.
“KUPA KAZANMAYA ADAY BİR TAKIMIZ”
Şampiyon takımda değişiklikler olduğunu ve yeni bir takım oluşturduklarını da belirten Sarıca, “Son olarak Kenan Sipahi’nin transferiyle kadrodaki yeni oyuncu sayısı 8’e yükseldi. Kurduğumuz kadronun kalitesinden hiç şüphe etmiyorum. Bir arada yaşanmışlığa, beraber olmaya ihtiyacımız var. Bununla beraber geçmiş 3 yılda olduğu gibi her maça kazanmak, son topa kadar mücadele edip yarışmacı olmaya, kupa kazanmaya aday bir takım olacağız” ifadelerini kullandı.
Öte yandan, Pınar Karşıyaka’da sakatlıkları süren Justin Carter ve Josh Carter’ın durumu bugün yapılacak kontrolden sonra netleşecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.