Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sararspor'un tekvandocusu Danimarka'daki turnuvada üç kategoride yarışacak

Sararspor'un tecrübeli ve başarılı sporcusu Hayri Temel Alper, Tekvando dalında yarın ve pazar günü Danimarka'da yapılacak Danis Open Poomsae A Class Turnuvası'nda üç kategoride katılacak. Yurtdışı maçlarında ona eşlik eden sporcular...

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2014 11:41
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2014 11:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sararspor'un tekvandocusu Danimarka'daki turnuvada üç kategoride yarışacak
Sararspor'un tecrübeli ve başarılı sporcusu Hayri Temel Alper, Tekvando dalında yarın ve pazar günü Danimarka'da yapılacak Danis Open Poomsae A Class Turnuvası'nda üç kategoride katılacak. Yurtdışı maçlarında ona eşlik eden sporcular da bu maçta kafilede yer alacak.

Türkiye Taekwondo Yönetim Kurulu Üyesi ve Sararspor Kulüp Başkanı Alaattin Çoban, sporcuları Temel Alper'in bu sene gittiği iki uluslararası turnuvalarda toplam altı altın madalyayla gelerek Avrupa Taekwondo Federasyonu'nun başarı sıralamasında kendi kategorisinde birinci sıraya yükseldiğini söyledi.

Temel Alper'in Danimarka şampiyonasının bu başarısını sabitlemek açısından çok önemli bir yer teşkil ettiğini aktaran Çoban, "Sararspor Kulübü olarak kendisine güvenimiz tam. Temel Alper'den iyi dereceler bekliyoruz." dedi.

Hayri Temel Alper de, daha önce Uluslararası Poomsae Open Turnuvaları'na Türkiye'den katılım yok denecek kadar az olduğunu hatırlattı ve "Benim ve ekibimin bu maçlara üst üste katılarak elde ettiğimiz başarılarla diğer sporculara örnek ve ilham kaynağı olduk." diye konuştu.

Uluslararası Poomsae maçlarına Türkiye'den katılımların artmasını temenni ettiklerini ve bundan sonra gidecek sporculara başarılar dileyen Temel Alper, "Bu yarışmalarda ekibimdeki Diler Eder, İsmail Kökçü, Ali İlgün'ü özverileri ve medeni cesaretlerinden dolayı tebrik ediyorum. Başarılı sonuçlarla ülkemize dönmeyi temenni ediyorum." ifadesini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.