Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Saran’dan Çok Özel Destek

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın, özel sporcular ve aileleriyle birlikte Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran’ı ziyaret etti.Birol Aydın, Mayıs ayında Fethiye Ölüdeniz’de düzenlenen Türkiye Açık...

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2016 14:10
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2016 14:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın, özel sporcular ve aileleriyle birlikte Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran’ı ziyaret etti.
Birol Aydın, Mayıs ayında Fethiye Ölüdeniz’de düzenlenen Türkiye Açık Deniz Yüzme Şampiyonası’na katkıları dolayısıyla Saran Group’a teşekkürlerini iletirken, Sadettin Saran da bundan sonra hayatının sonuna kadar özel sporcuların yanında olacağını bir kez daha tekrarladı.
Federasyon Başkanı Birol Aydın, özel sporcular ve aileleriyle birlikte Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran’ı Mayıs ayında düzenlenen Türkiye Açık Deniz Yüzme Şampiyonası’na katkıları dolayısıyla ziyaret etti. Aydın ve aileler Sadettin Saran’a destekleri için teşekkür ederken, Sadettin Saran da down sendromlu, zihinsel engelli ve otizmli özel sporcular için düzenlenecek ulusal ve uluslararası organizasyonları desteklemeye devam edeceklerini belirtti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.