Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Saran: "Fenerbahçe Başkanı Olursam Gelmiş Geçmiş En İyi Başkan Olurum"

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın başkanlığı bırakma niyeti olmadığını ifade eden Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, bir gün Fenerbahçe’nin başına geçtiğinde ise gelmiş geçmiş en iyi başkan olacağını...

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2016 15:12
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2016 15:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın başkanlığı bırakma niyeti olmadığını ifade eden Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, bir gün Fenerbahçe’nin başına geçtiğinde ise gelmiş geçmiş en iyi başkan olacağını söyledi.
Uludağ Üniversitesi’nde yapılan 11. Ulusal Profesyoneller ve Başarılı Yöneticilerle Sektörler Kongresi Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde düzenlendi. Söyleşide öğrencilerle bir araya gelen Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, iş tecrübelerinden spor hayatına kadar bir çok konuyu paylaştı. Öğrencilerin kendisine Fenerbahçe ile ilgili yönelttiği soruları yanıtlayan Saran, "Fenerbahçe için bu mayıs ayında seçim olmayacak. Çünkü Aziz Yıldırım’ın başkanlığı bırakacağım demişti ama bırakmıyor. Dolayısıyla seçim yok. Ancak şu anda kıran kırana bir şampiyonluk mücadelesi var. İnşallah Fenerbahçe şampiyon olacak. Ben hep söylüyorum, bir sıkıntı olmazsa ölmezsek, batmazsak, ben Fenerbahçe başkanlığına ilk fırsatta talibim" diye konuştu.
Beş yaşından beri Fenerbahçeli olduğunu dile getiren Saran, "Fenerbahçe’yi çok seviyorum. Tabi ki bu sevgi mantıkla, açıklanabilecek bir sevgi değil. Hiç kimsenin arkasından da hareket etmedim. Yönetimindeyken de benim başkanlık hayalim olduğunu söyledim. Zaten bunu söyledikten sonra bu ihraçlar başladı. O hayalim hala devam ediyor. Ama kısmet. İlla ki başkan olacağım diye müthiş bir hırsım yok. Her şeyden önemlisi çocuklarım, ailem benim için birinci öncelik. Ama olursa gelmiş geçmiş en iyi başkan olurum diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın şike davasında yargılandığı dönemle ailesi ile görüştüğünü belirten Saran, "Ailesini arayarak üzüntülü olduğumu söyledim. Yere düşene vurulur anlayışıyla hareket etmedim. O dönemde Aziz Yıldırım’ın aleyhine olacak hiç bir konuşma yapmadım ki Fenerbahçe’den ihraç edilirken çok ağır bir iftiraya maruz kaldığım halde. Dolayısıyla onun üzerine gidip de popülizm yapıp da diğerleri gibi cezaevine giderek bir görüntü oluşturmadım. Ama Aziz bey fazla bir bedel ödedi. Allah yolunu açık etsin" şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.