Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şanlıurfaspor’da Nefesler Tutuldu

Şanlıurfaspor, PTT 1. Lig’in 32. haftasında Altınordu ile çok kritik bir karşılaşmaya çıkacak. Düşme potasından uzaklaşmak isteyen Şanlıurfaspor, Altınordu maçından mutlak 3 puan istiyor.Sarı-yeşilli takım, bugün son antrenmanını...

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2016 11:37
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2016 11:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şanlıurfaspor’da Nefesler Tutuldu
Şanlıurfaspor, PTT 1. Lig’in 32. haftasında Altınordu ile çok kritik bir karşılaşmaya çıkacak. Düşme potasından uzaklaşmak isteyen Şanlıurfaspor, Altınordu maçından mutlak 3 puan istiyor.
Sarı-yeşilli takım, bugün son antrenmanını yaparak maç saatini beklemeye başladı. Teknik Direktör Erhan Altın yönetiminde yapılan ve 1 saat süren antrenmanda futbolcuların moralli oldukları gözlerden kaçmadı. Düz koşu ve pas çalışması yapan futbolcular yarı alanda çift kale maç ile antrenmanı tamamlarken, yönetim kurulundan Asbaşkan İsmail Bağıban, Mithat Arhan, Mehmet Büyükfırat ve İbrahim Demirkan da takımı yalnız bırakmadı.
KULÜP SEFERBERLİK İLAN ETTİ
GAP Arena Stadyumu’nda oynanacak Şanlıurfaspor - Altınordu maçı öncesi kulüpte adeta seferberlik ilan edildi. Kulüp kapılarını yarınki maça kadar ziyaretçilere kapatırken, yönetim de taraftarların stadı doldurmasını istiyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.