Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şanlıurfaspor’da görev dağılımı yapıldı

Başkanlığını İsmail Bağıban’ın yaptığı Şanlıurfaspor’da yönetim kurulu görev bölümü yapıldı.Şanlıurfaspor’da olağanüstü kongre sonrası yeni yönetimin yapmış olduğu toplantı sonucunda 15 kişilik yönetim kurulunun görevleri...

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2016 16:56
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2016 16:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkanlığını İsmail Bağıban’ın yaptığı Şanlıurfaspor’da yönetim kurulu görev bölümü yapıldı.
Şanlıurfaspor’da olağanüstü kongre sonrası yeni yönetimin yapmış olduğu toplantı sonucunda 15 kişilik yönetim kurulunun görevleri de belirledi.
Kulüp başkanlığını İsmail Bağıban’ın yapacağı Şanlıurfaspor Kulübün’de yönetim kurulu listesi ve görev dağılımında, başkan vekilliğine Şerdil Karahan, asbaşkanlık koltuğuna Ahmet Ekinci, Vedat Bucak 2. başkan ve proje geliştirme sorumlusu, Şeyhmus Göçmez 2. başkan ve kulüp sözcüsü, Emin Yetim 2. başkan ve tesisler sorumlusu, Mehmet Reşit Akıl 2. başkan ve alt yapılar sorumlusu, Ahmet Kaplan 2. başkan ve dış ilişkiler sorumlusu, Mehmet Reşat Toprak genel sekreter ve proje geliştirme, İsmail Güven mali işler sorumlusu, Mehmet Giray Küçük futbol şube sorumlusu, İbrahim Demirkan alt yapılar sorumlusu ve proje geliştirme, Mehmet Büyükfırat futbol şube sorumlusu yardımcısı ve hukuk işleri sorumlusu, İbrahim Kubat taraftar sorumlusu ve proje geliştirme, Oktay Doğan Proje geliştirme sorumlusu olarak getirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.