Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şanlıurfaspor - Mersin İdmanyurdu maçının ardından

Şanlıurfaspor ile Mersin İdmanyurdu arasında oynanan ve 1-1 sona eren maçın ardından her iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.Gülerce: "Kazanmak için geldik ama olmadı"Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Alaattin Gülerce,...

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2016 22:31
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2016 22:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şanlıurfaspor - Mersin İdmanyurdu maçının ardından
Şanlıurfaspor ile Mersin İdmanyurdu arasında oynanan ve 1-1 sona eren maçın ardından her iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.
Gülerce: "Kazanmak için geldik ama olmadı"
Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Alaattin Gülerce, “Mücadele anlamında zevkliydi. İki tarafın da kazanabileceği bir maçtı. Üç puan için geldik ama olmadı. Bütün futbolcuları kutluyorum. Önümüzdeki Manisaspor maçına bakacağız “dedi.
Karaman: "Arzu etmediğimiz bir sonuç"
Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, “Arzu etmediğimiz bir sonuçtu. İkinci yarı kazanmama adına hamlelerimiz olmasına rağmen maalesef olmadı. Oyuncularım ve yönetim kurulu adına üzgünüz. Samimi olarak sevene varsa onların adına da üzgünüz. Kazanamamamız bizi üzdü. İnşallah her geçen gün daha iyi bir Şanlıurfaspor olur” ifadelerini kullandı.
Bağıban: "Kadromuzun arkasındayız"
Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı İsmail Bağıban ise, "Seyrettiğiniz gibi güzel ama şanssız bir maçtı. Sonuç olumsuz oldu. Netice itibariyle başları için buradayız. Hocamızın arkasındayız. Çok şey kaybedilmiş değil. Çocuklar da çok heyecanlıydı. Hocamız ve ekibimizle devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.