Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şanlıurfaspor Hüseyin Kala ile anlaştı

Şanlıurfaspor geçtiğimiz sezon Adana Demirspor forması giyen Hüseyin Kala’yı renklerine bağladı.Transfer çalışmalarına hız veren sarı-yeşilli ekip, Teknik Direktör Ünal Karaman, futbolcular Fevzi Özkan, Abdulaziz Solmaz ve kaleci Tomic’ten...

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2016 15:33
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2016 15:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şanlıurfaspor geçtiğimiz sezon Adana Demirspor forması giyen Hüseyin Kala’yı renklerine bağladı.
Transfer çalışmalarına hız veren sarı-yeşilli ekip, Teknik Direktör Ünal Karaman, futbolcular Fevzi Özkan, Abdulaziz Solmaz ve kaleci Tomic’ten sonra Hüseyin Kala ile de resmi sözleşme imzaladı.
Kendini sarı-yeşilli renklere bağlayan formayı giydikten sonra imzayı atan tecrübeli orta saha oyuncusu, Şanlıurfaspor’a geldiği için mutlu olduğunu söyledi.
Kulüp Başkanı İsmail Bağıban, yönetim kurulundan Mehmet Büyükfırat, Mehmet Giray Küçük ve İbrahim Demirkan’ın da bulunduğu imza töreninde Başkan Bağıban, nokta transferlerle takımı güçlendireceklerini ifade etti. Bağıban, “Bugüne kadar 3 futbolcuyu kadromuza katmıştık. Bugün de Hüseyin Kala ile anlaştık. İnşallah kendisi başarılı bir sezon geçirir ve Şanlıurfaspor’u da başarılı yapar. Kendisine başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
İskenderun Belediye Gençlikspor’da futbola başlayan 29 yaşındaki futbolcu, sırasıyla Hatayspor, Şekerspor, Kasımpaşa, Kayseri Erciyesspor ve Adana Demirspor formaları giydi.
Geçtiğimiz sezon Play-off oynayan Adana Demirspor’da 32 maça çıkan Hüseyin Kala 3 gole imza attı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.