Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şanlıurfaspor - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından

PTT 1. Lig’in 27. haftasında Şanlıurfaspor evinde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u ağırladı. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un iki penaltıdan yararlanamadığı karşılaşmayı Şanlıurfaspor 1-0 kazanırken, her iki takımın teknik...

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2016 21:22
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2016 21:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT 1. Lig’in 27. haftasında Şanlıurfaspor evinde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u ağırladı. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un iki penaltıdan yararlanamadığı karşılaşmayı Şanlıurfaspor 1-0 kazanırken, her iki takımın teknik direktörü maç sonunda açıklama yaptı.
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, “Şans Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un yanında değildi. İki penaltı kaçırdık. Kötü oynamadık, ama Şanlıurfaspor düşme potasında, onun için de çok iyi mücadele ettiler. Onları da kutluyoruz. Biz de önümüzdeki maçlara bakacağız. Kaybedilmiş bir şey yok, bir maç kaybettik. Bundan sonra iyi çalışarak yolumuza devam edeceğiz” dedi.
Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Tugay Kerimoğlu ise, maç sonu değerlendirmesinde, “Bugün sahada görünen ilk 45 dakika bizim için iyi olmayan bir dönem. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un kaçırdığı penaltı. İkinci yarı daha iyi ve istekli oynayan bir Şanlıurfaspor ve bulduğu bir golle tekrar Gazianatep Büyükşehir Belediyespor’a dönebilecek bir skor ama bakıldığında emeğin karşılığını aldığımızı düşünüyorum ama biraz da şans faktörünün bizim yanımızda olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.