Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şanlıurfa büyükşehir belediyesi judo takımından 2 madalya

Minik judocuların tatamideki (minder) Türkiye Şampiyonasına Büyükşehir Belediyesi judo takımı sekiz erkek ikisi kız 10 sporcuyla iki madalya kazandı.Türkiye Judo Federasyonu’nun 2017 yılı faaliyet programında yer alan Minikler Türkiye Judo...

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2017 14:58
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2017 14:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şanlıurfa büyükşehir belediyesi judo takımından 2 madalya

Minik judocuların tatamideki (minder) Türkiye Şampiyonasına Büyükşehir Belediyesi judo takımı sekiz erkek ikisi kız 10 sporcuyla iki madalya kazandı.

Türkiye Judo Federasyonu’nun 2017 yılı faaliyet programında yer alan Minikler Türkiye Judo Şampiyonası 14-15-16 Eylül tarihleri arasında Karaman’da yapıldı. Müsabakalar da Şanlıurfa’yı temsil eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Judoculardan Mehmet Emin Doğan 30 kilogramda Türkiye 2’ncisi, 26 kilogramda Tuncay Türkmen Türkiye 3’üncüsü olarak Şanlıurfa’ya madalyalar ile döndüler.

Şampiyona sonrası bir açıklama yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi judo Antrenörü Mehmet Niyazi tanrıverdi, "Karaman’dan ilinde yapılan şampiyonada büyükşehir belediyesi judo takımı olarak 65 ilden 508 sporcu arasından sekiz erkek ikisi kızla, 10 sporcumuzla katıldığımız şampiyonada iki madalyayla ile döndük mutluyuz. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Judo takımı olarak altyapı çalışmalarımıza ne kadar önem verdiğimizi bir kez daha görmüş olduk. Şehrimizde gençlerimize imkan verildikçe inşallah daha nice başarılı sporcular yetişecektir. Şanlıurfa’da Judo sporuna ve sporcusuna desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçiye, çok teşekkür ediyorum" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.