Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Samuel Eto’o’ya fahri hemşehrilik

Antalyaspor’un başarılı oyuncusu ve takım kaptanı Kamerunlu Samuel Eto’o’ya kente yapmış olduğu katkılardan dolayı Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclisi tarafından fahri hemşehrilik payesi ve beratı verilmesine karar verildi.Antalya...

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2016 16:33
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2016 16:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalyaspor’un başarılı oyuncusu ve takım kaptanı Kamerunlu Samuel Eto’o’ya kente yapmış olduğu katkılardan dolayı Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclisi tarafından fahri hemşehrilik payesi ve beratı verilmesine karar verildi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Temmuz ayı Olağan Meclisi, Antalya Su ve Atık Su İdaresi (ASAT) Genel Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel başkanlığında 214 maddeyi görüşmek üzere toplandı. Gündem dışı konuşmalarda söz alan grup sözcüleri, Fransa’da dün akşam saatlerinde meydana gelen ve onlarca insanın hayatını kaybettiği terör saldırısını kınayarak, terör eylemlerinin insanlığa karşı işlenmiş birer suç olduğunu söylediler.
Eto’o’ya fahri hemşehrilik
Meclis toplantısında Başkan Menderes Türel tarafından önerge olarak sunulan Antalyaspor oyuncusu ve Samuel Eto’o’ya Türk futboluna, Antalya’ya ve Antalyaspor’a yaptığı katkı dolayısı ile fahri hemşehrilik payesi ve beratı verilmesi oy çokluğu ile kabul edildi. Antalyaspor tesislerinin Avrupa’nın en iddialı tesisleri arasında yer aldığını aktaran Türel, “Eto’o muhteşem bir organizasyon gerçekleştiriyor. Eto’o’nun Antalya’ya sadece bir futbolcu olarak değil bir turizm elçisi olarak da katkıları tartışmasızdır. Hiçbir maddi beklenti içinde olmadan bir Antalyalılık duygusu ile gerçekleştiriyor. Bizde bu konuda elimizden gelen destekleri verdik” dedi.
Samuel Eto’ya fahri hemşehrilik madalyası yarın oynanacak dünya karması maçından sonra taktim edilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.