Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Samsunspor’un Genç Yetenekleri İddialı

Samsunspor’un alt yapısından yetişerek A takıma kadar yükselen oyunculardan Canberk Aydın, Furkan Köse ve Alperen Pak, bu sezonda Samsunspor için her şeylerini ortaya koyacaklarını belirttiler.Samsunspor Kulübü Başkanı Erkut Tutu’nun “Bu...

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2015 10:01
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2015 10:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samsunspor’un alt yapısından yetişerek A takıma kadar yükselen oyunculardan Canberk Aydın, Furkan Köse ve Alperen Pak, bu sezonda Samsunspor için her şeylerini ortaya koyacaklarını belirttiler.
Samsunspor Kulübü Başkanı Erkut Tutu’nun “Bu sezon en büyük transferlerimiz gençler olacak” açıklamasından sonra, alt yapıdan yetişerek A takıma kadar yükselen oyunculardan Canberk Aydın, Furkan Köse ve Alperen Pak futbol kariyerlerine ve geleceğe yönelik açıklamalarda bulundu. Geçen sezon pek forma şansı bulamayan genç oyuncular bu sene Samsunspor’u daha üst noktalara taşımak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını ifade ettiler.
AYDIN: “YANLIŞ AMELİYAT YÜZÜNDEN FUTBOL OYNAYAMADIM”
Geçirdiği yanlış ameliyat sonrasında bir sezonu kaçırdığını hatırlatarak sözlerine başlayan başarılı sağ kanat oyuncusu Canberk Aydın, “Geçen sezon öncesi kamplara gittiğimizde karnımda ağrılar vardı. Buradaki doktorlar ilk başta ne olduğunu bulamadı. Ondan sonra fıtık teşhisi konuldu. Burada bir ameliyat geçirdim. Ameliyat olumlu geçti dendi ama tekrar çalışmalara başladığımda daha çok ağrım başladı. Burada geçirdiğim ameliyat yanlış bir operasyonmuş. Bunu da Almanya’ya gidince öğrendim. Geçen senenin Ocak ayı başlarında Almanya’ya gittim. Orada tekrar bir ameliyat geçirdim. Orada geçirdiğim ameliyat sonucunda sağlığıma kavuşmaya başladım. Sonra takımla beraber antrenmanlara başladım. Her şey iyi gidiyordu ama idman eksiğim vardı. Futbolla aramda çok süre geçmişti. Çok idman kaçırdım. Onları telafi edelim derken ufak tefek sakatlıklar da yaşadım. A2 takımıyla maça çıktım, orada darbe aldım. Son 1,5 ay bir şeyim yoktu. Takım da o ara iyi gidiyordu. Hocamız da iyi giden takımı bozmak istemedi. Geçtiğimiz sezonu bu şekilde bitirdim. Sakatlıktan sonraki süreçte çalışmaları hiç bırakmadım. Tatilde bile çalışmalarıma devam ettim. Yeni sezon başladı ve inşallah bu sezon hayırlı olur. Benim en büyük özelliğim süratim. Bu sakatlıkların benim süratimi engelleyeceğini sanmıyorum. Kulüp başkanın bizi önemsediğine dair yaptığı açıklamalar bizi çok gururlandırdı. Bize cesaret verdi. Bize güvendiklerini gösterdiler. Bu güveni boşa çıkarmamak için bütün gücümüzle çalışacağız” dedi.
KÖSE: “SONER ŞAHİN’DEN ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM, ARTIK HAZIRIM”
Tecrübeli kaleci Soner Şahin’den çok şey öğrendiğini belirten Samsunspor’un genç file bekçisi Furkan Köse, “Geçtiğimiz sezona hocamız kalede benimle başlamıştı. 15 maç oynadıktan sonra beni kesti. İkinci devrenin ilk maçlarıyla beraber kalede Soner Şahin oynamaya başladı. Ben oynadığım 15 maçta iyi maçlar çıkardığımı düşünüyorum. Zaten ondan önceki sene de birçok maçta oynadım. Artık tecrübe kazandım. Soner ağabey yıllardan beri kalecilik yapıyor. Arkadaşlığımızda buradayken çok iyiydi. Tecrübeli bir kaleci olduğu için bana çok şey kattı. Bizim için iyi bir sene geçti. Zaten 3 senedir beraberdik. Ondan çok iyi şeyler öğrendim. Başkanın gelecek sezon için bizden bahsetmesi çok önemli. Samsunlu olduğumuz için de Samsunspor’u çok seviyoruz. Bu sene elimizden gelenin daha iyisini yapacağız ve takımı daha iyi yerlere getirmek için çalışacağız” diye konuştu.
PAK: “HEDEFİM SAMSUNSPOR’DA GOL KRALI OLMAK”
Samsunspor’un efsaneleri arasına girmek istediğini belirten genç forvet Alperen Pak ise, “Geçen sene benim adıma iyi oldu. İyi bir sezonu geride bıraktık. İlk senem olmasına rağmen 17 maç oynadım. Hedefimden çok çok yukarıdaydım. Sonunu getiremedik. Üzüldük ama olmadı. Genel olarak iyi bir sezon geçirdik. En azından bu sezon için milletin aklında olacak işler yaptım. En azından bizim takımda ‘Alperen Pak var’ denecek işler yaptım. O açıdan mutluyum. Başkanımızın gençlere yönelik açıklamaları beni mutlu etti. Kendime olan güvenimi daha da arttırdı. Böyle bir açıklama olmadığı zaman düşünüyordum, ‘acaba kadroda olur muyum, kiralık gidecek miyim’ diye. Bu bile insanı idmanlarda etkiliyor. O yüzden yönetimin bizlere güvenmesi çok önemliydi. Bu da geçen seneki performansta etkili oldu. Bu sezon yeterince şans bulursam çok gol atmayı düşünüyorum. Hedefim 10 gol atmak ama bu daha fazla da olabilir. Bu sezon benim için kilit nokta. Geçen sezon ilk sezonumdu. Bu sene beklentiler büyüdükçe sorumluluklarda artıyor. Ben bu durum için kendimi çok önceden hazırladım. Sezonu gol atmadan kapatmak istemiyordum. Bu da Alanyaspor maçına denk geldi. Gol sevincinden de anlaşılacağı gibi çok mutlu oldum. Samsun benim memleketim. Çocukluğumdan beri hayalini kurduğum ve tuttuğum takım. Bu takım da gol atmak çok ayrı. Samsunspor’daki en büyük hedefim burada gol kralı olmak. İlerleyen zamanlarda kaptan olmak istiyorum. Bir de Samsunspor’da 10 numarayı giymek istiyorum. Samsunspor’un idollerinden Serkan Aykut ve Tanju Çolak’ı örnek alıyorum. Bu insanlar bizim önümüzü açan insanlar. Onları gördükçe biz de neden olmasın diyebiliyoruz. Samsunspor’dan bir Serkan Aykut çıkmışsa, bir Tanju Çolak Çıkmışsa neden bir de Alperen Pak çıkmasın? Bizim alt yapımız çok üretken. İnşallah ben de onlar gibi gol kralı olurum” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.