Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Samsunsporlu futbolculardan Afrin’deki askerlere destek mesajı

SAMSUN (İHA) – Samsunspor teknik heyeti ve futbolcuları, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Suriye’nin Afrin bölgesinde yürüttüğü “Zeytin Dalı Harekatı”na katılan askerlere moral vermek amacıyla not yazarak destek mesajı gönderdi.Gençlik...

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2018 12:17
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2018 12:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samsunsporlu futbolculardan Afrin’deki askerlere destek mesajı

SAMSUN (İHA) – Samsunspor teknik heyeti ve futbolcuları, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Suriye’nin Afrin bölgesinde yürüttüğü “Zeytin Dalı Harekatı”na katılan askerlere moral vermek amacıyla not yazarak destek mesajı gönderdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı gençlik merkezlerinde gönüllü gençlerin Zeytin Dalı Harekatı’na katılan Mehmetçiğe moral vermek için başlattığı "Samsun’dan Afrin’e mesaj var" kampanyasına Samsunsporlu futbolcular ve teknik heyet de destek verdi. Tüm Türkiye’de 81 ilde yürütülen kampanya kapsamında toplanan mesajlar Afrin’de mücadele eden Mehmetçiğe gönderilecek. Samsunspor Teknik Direktör Engin İpekoğlu, takım kaptanı Ahmet Burak Solakel ile Ahmet Cebe, Göksu Türkdoğan, Gökay Iravul ve Furkan Köse harekata katılan askerlere hitaben not kağıtlarına destek mesajları yazdı.

Samsunspor Teknik Direktörü İpekoğlu mesajında, "Vatanın bütünlüğü uğruna canını seve seve veren kahraman Mehmetler, dualarımız sizinledir. Allah yardımcınız olsun" ifadelerine yer verdi.

Ahmet Burak Solakel, Ahmet Cebe, Göksu Türkdoğan, Furkan Köse ve Gökay Iravul ise devam eden harekatın bir an önce başarıyla sonuçlanıp, memleketlerine dönmeleri temennisinde bulundular.

Yapılan kampanya hakkında bilgiler veren Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü gönüllü genci Kerem Taşdemir, “Askerlerimizin ve harekatın devletimiz için ne kadar önemli olduğunu futbolcularımız da bildiği için destek kampanyasına katılmak için bizi davet ettiler. Bakanlığımızla birlikte yürüttüğümüz kampanyada Samsunspor camiası da bizimle birlikte oldu. Futbolcularımız, Türk bayraklarının olduğu not kağıtlarına kendi destek mesajlarını yazdılar. Samsun ve Samsunspor olarak Mehmetçiğin yanında olduğumuzu gösterdik” dedi.

81 ilden Mehmetçiğe yazılan destek mesajları Hatay’da merkezde toplandıktan sonra Afrin’de görev yapan askerlere teslim edilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.