Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Samsunspor’dan taraftara protokol jesti

Samsunspor yönetimi, “Bu Aşkın Kahramanı Sensin” formasını alan 5 taraftarı Mersin İdmanyurdu maçında protokol tribününde ağırlayacak.Atakum Belediyesi ve Samsunspor Kulübü tarafından başlatılan “Bu Aşkın Kahramanı Sensin” kampanyasına...

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2017 17:59
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2017 17:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samsunspor’dan taraftara protokol jesti

Samsunspor yönetimi, “Bu Aşkın Kahramanı Sensin” formasını alan 5 taraftarı Mersin İdmanyurdu maçında protokol tribününde ağırlayacak.

Atakum Belediyesi ve Samsunspor Kulübü tarafından başlatılan “Bu Aşkın Kahramanı Sensin” kampanyasına dikkat çekmek isteyen kırmızı-beyazlılar 50 bine yakın satılan formaların satışını arttırmak için değişik projelere imza atmaya devam ediyor.

Formalara olan ilgiyi daha da arttırmaya çalışan Samsunspor yönetimi, Cuma günü oynanacak Mersin İdmanyurdu maçı öncesinde yeni bir projesini daha resmi internet sitesinden duyurdu. Kulüp tarafından yapılan açıklamada “Bu Aşkın Kahramanı Sensin” formasını alıp, Samsunspor’un sosyal medya hesaplarında paylaşan kişiler arasından çekiliş ile seçilecek 5 taraftarın Samsunspor - Mersin İdmanyurdu maçında protokol tribününde ağırlanacağı belirtildi.

Samsunspor resmi sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Samsunsporumuzun bu haftaki Mersin İdmanyurdu maçını protokol tribününden izlemek ister misin? ‘Bu Aşkın Kahramanı Sensin’ forması satın aldın, biliyoruz. Bu forma ile çektiğin resmi sosyal medya sayfalarımızda paylaş, Samsunspor resmi sosyal medya hesaplarını takip et, seni Mersin maçımızda protokol tribününde ağırlayalım. Bu uygulamaya katılanlar arasından seçilecek 5 kişi protokol tribününde ağırlanacak.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.