Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Samsunspor’da Yeni Hoca Cuma Günü Açıklanacak

Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, yeni teknik direktörü cuma günü duyuracaklarını, 4 Temmuz’da Kartepe’de başlayacak olan kampı, yeni hocanın yöneteceğini söyledi.PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, yeni sezon hazırlıklarına...

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2015 19:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2015 19:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, yeni teknik direktörü cuma günü duyuracaklarını, 4 Temmuz’da Kartepe’de başlayacak olan kampı, yeni hocanın yöneteceğini söyledi.
PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Samsunspor Kartepe kampı öncesi genç ağırlıklı bir kadro ile antrenör Kenan Yelek ve Yunus Şenocak eşliğinde Nuri Asan Tesisleri’nde çalışmalarına devam etti. Antrenmana Samsunspor’un ön protokol yaptığı N’doye ve Arif Demir’in yanı sıra kaptan Musa Aydın, Furkan Köse, Ali Zorlu, Alperan Pak, Canberk Aydın ve genç futbolcular katıldı. Futbolcular yoğunlukla kondisyon ve teknik ağırlıklı çalışmalar yaptı.
4 Temmuz’da başlayacak kamp hakkında konuşan Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, “4 Temmuz’da Kocaeli Kartepe’de başlayacak olan kampta takımın başında yeni hocamız olacak” dedi.
Yeni hocayı cuma günü duyuracaklarını belirten Zeren, “Ofoedu, Taha Yalçıner, Mustafa Sevgi, Fatih Kılıçkaya ve Sezer Özmen 4 Temmuz’daki kampta takıma dahil olacak. Çünkü bu futbolcular geçtiğimiz sezonda çok yoruldular hem de sezonu geç kapattıkları için onlara ekstra izin verdik. 4 Temmuz’da takım Kartepe kampında tam kadro olacak. Ön protokol imzaladığımız futbolculardan N’doye ve Arif Demir’le resmi sözleşmeleri Kartepe kampında imzalayacağız. İmzaların gecikmesinin sebebi aradaki ufak pürüzlerdi. Bu pürüzleri hallettik, resmi imzalarda kampta atılacak. Samsun’daki antrenmanlar 4 Temmuz’a kadar devam edecek. 4 Temmuz’daki Kartepe kampını ise yeni teknik direktörümüz yönetecek. Yeni hocamızla da cuma günü sözleşme imzalayacağız. Kampı kesinlikle yeni hocamız yönetecek. Kenan Yelek hocamız yine yeni hocanın yardımcı hocası olacak ve kaleci antrenörümüz de Yunus Şenocak olacak. Yeni hocanın getirdiği birkaç kişide teknik kadronun içinde yer alacak” diye konuştu.
ARİF DEMİR: “BABAM TAVSİYE ETTİ SAMSUNSPOR’U SEÇTİM”
Samsunspor’un Fransa’nın Nancy takımından kadrosuna kattığı sağ bek oyuncusu Arif Demir, “Galatasaray ve bazı büyük takımlardan teklif aldım. Babam Samsunspor’da kendimi daha iyi gösterebileceğimi söyledi. Ben de babamın sözünü dinleyerek Samsunspor’a geldim” şeklinde konuştu.
ARABOĞLU: “SAMSUNSPOR’A TRANSFER YASAĞI GELEBİLİR”
Samsunspor’un futbolcu borçlarıyla başının belada olduğunu belirten Samsunspor Kulübü 2. Başkanı Rüştü Araboğlu, “Umar alacaklarından dolayı kulübe yazı gönderdi. Eğer bu parayı önümüzdeki hafta ödeyemezsek transfer yasağı gibi cezalarla karşılaşabiliriz” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.