Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Samsunspor’da Sivasspor maçı hazırlığı sürüyor

Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, gelecek hafta karşılaşacakları Sivasspor’un ligin en iyi kadrosuna sahip takımı olduğunu söyledi.Milli maç dolayısıyla lige verilen arayı kendi tesislerinde çalışarak değerlendiren Samsunspor...

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2016 12:46
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2016 12:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, gelecek hafta karşılaşacakları Sivasspor’un ligin en iyi kadrosuna sahip takımı olduğunu söyledi.
Milli maç dolayısıyla lige verilen arayı kendi tesislerinde çalışarak değerlendiren Samsunspor da sabah antrenmanı sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Sportif Direktör Zeren, takımın 2 haftalık performansı ve 3. haftada karşılaşacağı Sivasspor maçı hakkında açıklamalarda bulundu. Çok güçlü bir rakiple karşılaşacaklarını bildiklerini dile getiren Zeren, Sivasspor’un ligin en iyi kadrosuna sahip takım olduğunu söyledi.
Alınan sonuçlardan memnun olmamalarına rağmen takımın performansından mutlu olduklarını ifade eden Coşkun Zeren, “Son 2 haftadır ortaya koyulan mücadeleden son derece mutluyuz. Alınan sonuçlar bizi çok tatmin etmedi ama takımın ortaya koyduğu bireysel ve takım performansından son derece mutluyuz. Bu performansımız inanıyorum ki üstüne koyarak devam edecektir. Gol yollarında sıkıntımız oldu. Takımımız bunu da aşacaktır. Oynadığımız 2 maçta da çok pozisyona girdik. Son vuruşlarda sıkıntı yaşadık. İnanıyorum ki yapılan çalışmalar bu yönde devam ediyor. Önümüzdeki haftalarda bu sorunu da aşacağız” diye konuştu.
“Sivasspor bu ligin hiç tereddütsüz en iyi kadrosuna sahip”
Sivasspor’un kadro kalitesine dikkat çeken Zeren, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Sivasspor bu ligin hiç tereddütsüz en iyi kadrosuna sahip. Ciddi transferler yaptılar. Geçen seneden kadrosunda bulunan önemli oyuncuları korudular. Samsun’da güzel bir maç olacak. Biz hazırlanmaya devam ediyoruz. Hafta boyunca da bu maç için hazırlanmaya devam edeceğiz. Kendi sahamızda ve seyircimiz önünde tabi ki yenmek için çıkacağız. Çocuklar, teknik ekip mutlu. Taraftarlarımız maçı heyecanla bekliyor. Çok güzel bir maç olacağına inanıyorum. Güzel bir oyun ortaya koyulacak. Kazanan tarafın biz olmasını istiyoruz.”
Antrenmandan notlar
Kırmızı-beyazlı takım, TFF 1 Lig’in 3. haftasında karşılaşacağı Sivasspor maçı hazırlıklarını Nuri Hasan Tesisleri’nde gerçekleştiği sabah antrenmanı ile sürdürdü. Teknik Direktör Engin Korukır eşliğinde tam kadro çalışan kırmızı-beyazlılar, antrenmana düz koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Ardından istasyon çalışması yapan futbolcular, idmanı yarı sahada yapılan çift kale maçla sonlandırdı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.