Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Samsunspor’da Sivasspor hazırlıkları tamam

TFF 1. Lig’e kötü bir başlangıç yapan Samsunspor, yarın karşılaşacağı Sivasspor maçı hazırlıklarını tamamladı.İlk 2 haftada 1 puan alan ve transfer yasağı nedeniyle genç futbolcular ağırlıklı bir kadroyla ligde mücadele veren...

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2016 13:55
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2016 13:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samsunspor’da Sivasspor hazırlıkları tamam
TFF 1. Lig’e kötü bir başlangıç yapan Samsunspor, yarın karşılaşacağı Sivasspor maçı hazırlıklarını tamamladı.
İlk 2 haftada 1 puan alan ve transfer yasağı nedeniyle genç futbolcular ağırlıklı bir kadroyla ligde mücadele veren Samsunspor, ligin iddialı ve en değerli kadrolarından birine sahip olan Sivasspor’la edeceği mücadele öncesinde tüm hazırlıklarını bugün sabah saatlerinde yaptığı taktik antrenman ile tamamladı.
Nuri Asan Tesisleri’nde Teknik Direktör Engin Korukır yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, düz koşu, ısınma hareketleri ve 5’e 2 top kapma çalışmasının ardından maçın teknik provasıyla sona erdi.
Antrenman sonrasında açıklamalarda bulunan kırmızı-beyazlı takımın Sportif Direktörü Coşkun Zeren, “Sivasspor iyi bir kadroya sahip, biz de iyi top oynuyoruz. Yüksek mücadelesi olan bir maç olacak. Takım bu hafta çok iyi çalıştı. Futbolcularımız kazanmak için elinden geleni yapacak. Kazanan taraf olmak istiyoruz, kazanmaya ihtiyacımız var" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.