Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Samsunspor’da kaptan Musa ile yollar ayrıldı

Samsunspor Kulübü, kaptan Musa Aydın ile yollarını ayırdı.35 Yaşındaki tecrübeli oyuncu Musa Aydın, 10 sezon formasını terlettiği Samsunspor’a veda etti. Kulübün resmi internet sitesinden bugün yayınlanan açıklamada şu ifadelere yer...

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2016 17:19
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2016 17:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samsunspor Kulübü, kaptan Musa Aydın ile yollarını ayırdı.
35 Yaşındaki tecrübeli oyuncu Musa Aydın, 10 sezon formasını terlettiği Samsunspor’a veda etti. Kulübün resmi internet sitesinden bugün yayınlanan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Kurulduğu 1965 yılından bu yana Türk sporuna onlarca yeteneği kazandıran Samsunspor, bu isimlerden birisi ile daha, sevgili kaptanı Musa Aydın ile vedalaşıyor. Yuvasında olduğu süre içerisinde Samsunspor menfaatlerini üstün tutmuş ve tüm benliği ile hizmet vermiş, genç sporculara örnek olmuş, mesleğini icra ettiği başka kulüplerde de futbolu, spor terbiyesi ve kişiliği ile Samsun’u temsil etmiş olan sevgili kaptanımız, 2012 yılından bu yana yine Samsunsporumuza üstün hizmetler vermiştir. Samsunspor kulüp tarihine ismini yazdıran kaptanımızın, gelecekte de birikimi ile spora ve Samsunspor’a gerek teknik adam gerekse yönetici olarak katkı vereceğine inancımız vardır. Sevgili Musa Aydın ile Samsunspor futbolcusu olarak ilişiğimizi sonlandırdığımızı kendisi ile bugün yapılan görüşme ile tebliğ etmiş bulunuyoruz. Musa’ya verdiği hizmetler nedeni ile minnettarlığımızı ifade ediyor, onun en önemli destekçisi kıymetli ailesine teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamında başarılar diliyoruz.”
Musa Aydın geçen sezon Samsunspor forması ile 25 maça çıkıp 1 gol kaydetme başarısı göstermişti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.