Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Samsunspor Kalecisi Furkan: “Hedefim Milli Takıma Gitmek”

Samsunspor’un başarılı kalecisi Furkan Köse, “İlk hedefim milli takıma gitmek” dedi.Samsunspor, pazar günü Trabzonspor ile oynayacağı hazırlık maçı öncesinde çalışmalarını Nuri Asan Spor Tesisleri’nde sürdürdü. Günü tek idmanla...

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2016 13:20
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2016 13:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samsunspor’un başarılı kalecisi Furkan Köse, “İlk hedefim milli takıma gitmek” dedi.
Samsunspor, pazar günü Trabzonspor ile oynayacağı hazırlık maçı öncesinde çalışmalarını Nuri Asan Spor Tesisleri’nde sürdürdü. Günü tek idmanla tamamlayan kırmızı-beyazlılar, antrenmana istasyon ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra topla taktik çalışması yapan futbolcular, antrenmanı şut çalışması ve yarı sahada yapılan çift kale maçla sonlandırdı.
KALECİ FURKAN’IN HEDEFİ MİLLİ TAKIM
Son haftaların en başarılı isimlerinden biri olan Furkan Köse, antrenmanda basın mensuplarına yaptığı açıklamada çıkışını devam ettirmek istediğini belirterek, “İyi bir geri dönüş yaşadım. Şu anda iyi gidiyorum. İnşallah böyle devam eder. Güzel günler bizi bekliyor. Önümüzde bir Trabzonspor maçı var. İyi bir prova yapıp, Elazığspor maçına iyi hazırlanmak istiyoruz. Son 8 maçımız kaldı. Bunları en iyi şekilde bitirip Play-off potasına girmek istiyoruz. İlk hedefim milli takıma gitmek. Bu performansımı devam ettirmek istiyorum. Milli takıma da gitmek için devam ettirmem gerekiyor. Şu anki hedefim Samsunspor. Başka takımlarla bir alakam yok. Sezonu en iyi şekilde bitirmek istiyorum. Sezon başında, herkesin kötü bir başlangıcı olduğu gibi ben de şanssız goller yedim. Beklemediğim maçlar oynadım. Önemli olan bundan çabuk sıyrılmamdı. Kendime öz güvenim yerine geldi. Devamında da en iyi şekilde kaleyi koruduğumu düşünüyorum” diye konuştu.
MURAT GÜRBÜZEROL: “ARAYI ÇOK ÇALIŞARAK DEĞERLENDİRİYORUZ”
Lige verilen arayı çok çalışarak değerlendirdiklerini vurgulayan orta saha oyuncusu Murat Gürbüzerol ise, “Bu hafta milli takım arası var. Bu arayı çok iyi çalışarak değerlendiriyoruz. Tempolu antrenmanlar yapıyoruz. Yarın da Trabzon’a gidip,
pazar günü hazırlık maçı yapacağız. Önemli bir hazırlık maçı olacak. Bu haftayı böyle geçirip, Elazığspor maçına en iyi şekilde hazırlanıp, önümüzdeki maçlara tek tek bakacağız” şeklinde konuştu.
HASAN KILIÇ: “ELAZIĞSPOR MAÇI BİZİM ÖLÜM KALIM MAÇIMIZ”
Elazığspor maçının ölüm kalım maçı olduğunun altını çizen başarılı orta saha oyuncusu Hasan Kılıç da, “Trabzonspor ile hazırlık maçımız var. Bu maçı iyi değerlendirip, eksiklerimizi gidermek istiyoruz. Bu maçtan sonra oynayacağımız Elazığspor maçı, bizim için ölüm kalım maçı. O maçı da alıp play-off potasında kalıp yolumuza devam etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Yarın saat 13.00’te kara yoluyla Trabzon’a gidecek olan Samsunspor, pazar günü saat 16.00’da Avni Aker Stadyumu’nda Trabzonspor ile hazırlık maçı yapacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.