Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Samsunspor Günü Çift İdmanla Tamamladı

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, günü akşam idmanıyla sonlandırdı.Hafta sonu Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor ile sezon açılış maçı yapacak olan kırmızı-beyazlı ekip bugün çift idman yaptı. Sabah ve akşam olmak üzere...

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2015 20:43
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2015 20:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, günü akşam idmanıyla sonlandırdı.
Hafta sonu Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor ile sezon açılış maçı yapacak olan kırmızı-beyazlı ekip bugün çift idman yaptı. Sabah ve akşam olmak üzere günü çift idmanla tamamlayan Samsunspor’da kulüp tarafından kendilerine takım bulmaları istenen Sefa Aksoy, Safa Serbest, Ali Zorlu, Kemal Sabri Bayraktar ve Halil İbrahim Pekşen idmana katılmadı.
Samsunpor’un saat 18.00’da başlayan idmanı 2 saat sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman 5’e 2 top kapma çalışmasından sonra taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdi.
Samsunspor’un transfer görüşmeleri yaptığı Sivassporlu defans oyuncusu Fatih Kıran da takımın akşam idmanını tesislere gelerek izledi. Fatih Kıran, geçen seneyi Göztepe’de geçirip 23 karşılaşmada boy göstermişti. Sakatlığı bulunan ve takımla birlikte antrenmanlara çıkamayan Taha Yalçıner, arkadaşlarını saha içerisinde oturduğu yerden takip etti. Kulüpten edinilen bilgiye göre uzun süre oynamaması beklenen Ofoedu’nun 2-3 gün içerisinde takımla birlikte antrenmanlara çıkacağı belirtildi.
Geldiği günden beri hiçbir basın açıklaması yapmayan teknik direktör Ümit Özat, yarın sabah idmanından sonra gazetecilerle bir tanışma toplantısı düzenleyecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.