Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Ateş’ten Taraftara Sitem

Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, Karabükspor maçında çıkan olaylardan sonra verilen seyircisiz oynama cezasından nedeniyle taraftarlara sitem ederek, “İnşallah bu, taraftarımıza ders olur da böyle bir taşkınlık bir daha yapmazlar”...

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2016 11:14
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2016 11:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, Karabükspor maçında çıkan olaylardan sonra verilen seyircisiz oynama cezasından nedeniyle taraftarlara sitem ederek, “İnşallah bu, taraftarımıza ders olur da böyle bir taşkınlık bir daha yapmazlar” dedi.
18 Mart Cuma günü Karabükspor ile deplasmanda oynanan Samsunspor’da takımlarını desteklemek için Karabük’e giden taraftarlar maç başlamadan önce kendi aralarında kavga etti. Çıkan olaylarda 5 taraftar ve 1 polis bıçakla yaralandı. Yaşanan olayların ardından federasyon, Samsunspor’a 1 maç seyircisiz oynama ve para cezası verdi. Verilen cezaya uymak zorunda olduklarını ifade eden Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, taraftarların bundan sonra daha dikkatli olması gerektiğini vurgulayarak Elazığspor maçı öncesi sitemde bulundu.
“TARAFTARIMIZA DERS OLSUN"
Taraftarların bu cezadan ders çıkartması gerektiğinin altını çizen Metin Ateş, “Taraftarımız arasında daha maç başlamadan bir olay gelişti. Bunun sonucunda ufak bir yaralama olayı ve bir polisimiz de elinden yaralandı. Biz bunları sonradan öğrendik. Önümüzdeki hafta bizim için hayati önem taşıyan bir maçımız var. Bunu seyircisiz oynamak istemezdik ama yapılacak da bir şey yok. İnşallah bu, taraftarımıza ders olur da böyle bir taşkınlık bir daha yapmazlar. Çünkü artık son 8 maça çıkıyoruz. Bunun 4 maçı içeride, 4 maçı dışarıda. Seyircisiz oynamak tabi ki çok kötü bir olay. Maalesef federasyonun kararına da uymak gerekir. Artık geri dönüşü olmayan maçlara çıkıyoruz. Play-off’a katılabilmemiz için en az 4-5 maç almamız lazım. Hesap ortada. Futbolcu arkadaşlar da bunu yapacak güçteler. Trabzon’a güzel bir dostluk ve senelerin kırgınlığını atmak adına güzel bir maç oynamak için gideceğiz. Akşam da yöneticiler arasında bir yemek programı var” diye konuştu.
Seyirci olaylarının yaşandığı diğer maçlarda bazı takımlara seyircisiz oynama cezası verilmediğinin sorulması üzerine konuşan Ateş, “Oralarda hafif yaralamalı olaylar oldu mu bilmiyorum. Taraftarımız böyle şeyler yapmasınlar. Zaten Samsunspor’un durumu orada. Böyle şeyler olduğu zaman ceza kaçınılmaz oluyor. Eğer öyle yapmasalardı biz diyorduk ki; bu hafta 10 bin kişiye oynarız. Çünkü Elazığspor maçı çok önemli bir maç bizim için. 3 puan almamız lazım. Haftaya Adanaspor’a liderle oynamaya gidiyoruz. Biz bundan sonraki her maça 3 puan için çıkacağız. Liderle oynamak kadar seyirciyle oynamak Samsunspor için çok önemli. İnşallah sonucu hayırlı olur” şeklinde konuştu.
Bugün kara yoluyla Trabzon’a giden Samsunspor, yarın saat 16.00’da Avni Aker Stadyumu’nda Trabzonspor ile karşılaşacak. Karşılaşma bir özel televizyon kanalından canlı olarak verilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.