Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Samsunspor - Denizlispor maçı bilet fiyatları belli oldu

TFF 1. Lig’in 6. haftasında oynanacak Samsunspor-Denizlispor maçının bilet fiyatları belli oldu.Ligde zor günler geçiren Samsunspor ile üst sıralarda yer alan Denizlispor, 2 Ekim Pazar günü saat 16.00’da Samsun’da karşı karşıya gelecekler....

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2016 14:08
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2016 14:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TFF 1. Lig’in 6. haftasında oynanacak Samsunspor-Denizlispor maçının bilet fiyatları belli oldu.
Ligde zor günler geçiren Samsunspor ile üst sıralarda yer alan Denizlispor, 2 Ekim Pazar günü saat 16.00’da Samsun’da karşı karşıya gelecekler. Karşılaşma öncesinde Samsunspor 5 haftada attığı 1 gol ve topladığı 2 puanla son sırada bulunurken, Denizlispor ise 8 puanla 5. sırada yer alıyor. Kırmızı-beyazlılar, daha önce evinde oynadığı Adana Demirspor ve Sivasspor karşılaşmalarından golsüz beraberlikle ayrıldı. Ev sahibi takım ligin 6. haftasında kendi sahasında ilk golünü atmak ve ilk galibiyetini almak istiyor.
Öte yandan her fırsatta taraftardan destek isteyen yönetim kurulu, Denizlispor maçı biletlerinin fiyatını açıkladı. Buna göre kale arkaları ve misafir takım tribünü 7,5 TL, maraton tribünü 15 TL, vip B 20 TL ve vip A 50 TL olarak belirlendi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.