Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Samsunspor, Boluspor’a bileniyor

TFF 1. Lig’de zor günler geçiren Samsunspor, Boluspor maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı çalışma ile sürdürdü.Pazar günü ligin 22. haftasında sahasında Boluspor ile karşılaşacak olan kırmızı-beyazlılar günü yaptığı...

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2017 17:59
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2017 17:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samsunspor, Boluspor’a bileniyor

TFF 1. Lig’de zor günler geçiren Samsunspor, Boluspor maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı çalışma ile sürdürdü.

Pazar günü ligin 22. haftasında sahasında Boluspor ile karşılaşacak olan kırmızı-beyazlılar günü yaptığı tek antrenman ile geçirdi. Teknik Direktör Osman Özköylü yönetiminde Nuri Asan Tesisleri’nde gerçekleşen antrenman düz koşu, 5’e 2 top kapma çalışması, istasyon ve dar alanda pas çalışması ile sürdü. İdman, taktik çalışmanın ardından yarı sahada gerçekleştirilen çift kale maçla sonlandı. Kaleciler Tom Muyters ve Bekir Sevgi kaleci antrenörü Cengizhan Baskın yönetiminde çalıştı.

Sakatlığı bulunan kaleci Furkan Köse takımdan ayrı düz koşu yaparken, tedavisi devam eden Ahmet Burak Solakel antrenmana katılmadı. Son maçta sakatlanan Vedat Bora ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Samsunspor, Boluspor ile pazar günü saat 13.00’de Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda karşılaşacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.