Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Samsunspor, Angan için Çin kulübünden yazı bekliyor

Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, John Tshibumbu Lungeny transferinde sona geldiklerini, Davy Claude Angan’ın transferi konusunda ise Çin’in Hangzhou Greentown takımından ‘fesih yazısı’ gelmesini beklediklerini söyledi.Samsunspor...

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2017 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2017 15:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samsunspor, Angan için Çin kulübünden yazı bekliyor

Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, John Tshibumbu Lungeny transferinde sona geldiklerini, Davy Claude Angan’ın transferi konusunda ise Çin’in Hangzhou Greentown takımından ‘fesih yazısı’ gelmesini beklediklerini söyledi.

Samsunspor yaptığı yerli transferlerinin ardından rotasını yabancı transferine çevirdi. Bütün konsantrasyonunu yabancı oyunculara odaklayan kırmızı-beyazlılar, John Tshibumbu Lungeny ile her konuda anlaşarak imza aşamasına geldi. Tshibumbu ile birlikte Samsun’a getirilen Davy Claude Angan için ise Çin’in Hangzhou Greentown takımından fesih yazısının gelmesi bekleniyor. Öte yandan Samsunspor’un 1 haftadır denediği 22 yaşındaki Billy Michael için son kararı Teknik Direktör Alpay Özalan verecek.

Transfer çalışmaları hakkında bilgiler veren Coşkun Zeren, “2 yabancı ile görüştük. 2 oyuncuyu da Samsun’a getirdik. John Tshibumbu Lungeny ile her an sözleşme imzalayabiliriz. Davy Claude Angan’ın ise kendi kulübüyle ufak tefek sıkıntıları var. O sıkıntıları halletmeye çalışıyoruz. Angan transferini de bugün olmasa bile en geç Pazartesi günü çözeriz diye düşünüyorum. Eski kulübünden fesih yazısının gelmesini bekliyoruz. Oyuncunun kulübü, Çin kulübü olduğundan zaman açısından sıkıntı oluyor. Bazı transferin adı basında çıktığında büyük sıkıntılar yaşıyoruz. Oyuncuya başka talipler de çıkabiliyor. Angan hala Samsun’da ama transferi daha çözülemedi. Bu yüzden transferleri imza atmadan açıklayamıyoruz. Bilyy’de ise son durumu birkaç gün içerisinde Alpay Özalan verecek. Şu an için transferde bütün konsantrasyonumuzu yabancı transferini yönelttik. Yerli oyuncu transferi konusu şu anda gündemimizde değil” dedi.

Samsunspor’un transferinde sona geldiği Demokratik Kongo Cumhuriyeti vatandaşı John Tshibumbu Lungeny, geçen sezon Fransa Lig 2’de 29 maçta 6 gol attı. Geçen sezonu Süper Lig’de Gaziantepspor’da kiralık olarak geçiren Fildişi Sahilli Davy Claude Angan ise 21 maçta 2 kez fileleri havalandırdı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.