Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Samsunspor - Adana Demirspor Maçının Ardından

PTT 1. Liginin ikinci haftasında Samsun’da oynanan Samsunspor-Adana Demirspor maçı 3-3 berabere sonuçlandı. Maçın ardından her iki teknik direktör maçı değerlendirdi.Takımın genç oyunculardan kurulu bir takım olduğunu belirten Samsunspor...

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2015 00:29
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2015 00:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samsunspor - Adana Demirspor Maçının Ardından
PTT 1. Liginin ikinci haftasında Samsun’da oynanan Samsunspor-Adana Demirspor maçı 3-3 berabere sonuçlandı. Maçın ardından her iki teknik direktör maçı değerlendirdi.
Takımın genç oyunculardan kurulu bir takım olduğunu belirten Samsunspor Teknik Direktörü Ümit Özat, “Hiçbir antrenör bireysel hataya çözüm bulamaz. Dolayısıyla Fenerbahçeli Rüştü ve Volkan’da belli yerlere gelene kadar hatalar yaptı. Furkan’da hata yapa yapa belki çok daha iyi yerlere gelecek. Belki bu sürede canımız yanacak ama bir oyuncuyu kazanmak için bunlara katlanmak zorundayız. Su molasında geri pas atılmaması için uyarıda bulunmama rağmen, geri pas atılırsa da çerçevenin içine değil, dışına atılması gerektiğini söylememe rağmen bunlar oluyor. Takdir edersiniz ki, bugün kulübenin yaş ortalaması 19-21 arasıydı. Bugün baktığınız zaman Canberk, Hasan, Oğuzhan olsun, Furkan olsun genç oyuncular vardı. Oyuncu kazanmaya çalışan bir Samsunspor’da var. Biz bu yolda maçta kaybedebiliriz. Bu oyuncuları oynatıp, bu oyuncuları kazanmak zaman zaman maç kazanmaktan da önemlidir. Dolayısıyla şehrimizin de bu sabrı oyuncularımıza mutlaka göstermesi gerektiğini düşünüyorum. İkinci yarı göstermiş oldukları performanstan dolayı da oyuncularımı tebrik ediyorum. Oyunun genelinde Adana Demirspor çok pas yapan görüntüsünde oldu ama pasların hepsi yana ya da geriye oynanan paslardı. Yediğimiz gollerde pozisyon hatasından ve bireysel hatalardan oldu. Bunu da bir takımda çıkartabiliyorsa demek ki daha iyisini yapabilecek potansiyele sahip demektir. Bu ligin en genç olarak Altınordu ve en iyi pas yapan da Adana Demirspor takımı ile ligin ilk 2 haftasında oynayıp 4 puanla sezon başında ayrılmayı kabul eder misin? deselerdi, kimse ‘yok’ demezdi. Her maç 2 puan ortalaması bu ligde sezon sonunda sizi çok daha iyi yerlere getirecektir” dedi.
ADANA DEMİRSPOR CEPHESİ
Oyunun genelinde maça iyi başladıklarını belirten Adana Demirspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, “Oyunun genelinde iyi oynayan, topa sahip olan ve pozisyon bulan takımdık. İlk yarının belli bölümünde rakibe verdiğimiz oyun üstünlüğü, onların ne yaptığını da çok iyi biliyorduk. Maalesef bile bile tuzağa düştük. Yediğimiz birinci ve ikinci gol tamamen bizim çok uyarmamıza rağmen ve rakibin hücumsal anlamda yaptığı tek ve en önemli özelliği buydu. O da savunma arkasına toplar atmaktı. Maalesef bu tuzağa iki kez düştük. Söylememize rağmen bu golleri yersek o zaman elindeki avantajı rakibe veriyorsun. Maalesef çok rahat bir şekilde kazanabileceğimiz maçı son 10 dakikadaki hatalarımız yüzünden berabere bitirdik ve bir puana razı olmak zorunda kaldık. 3-1’den sonra rakibin tamamen oyundan düştüğü anlarda onlara bir anlamda can verdik. Yeni bir ekibiz. Hatalarımız mutlaka olacak. Tam hazır değiliz. Oyuncu grubundan eksiği olanlar çok fazla, böyle yüksek tempolu bir maça hazır değiliz. İyi bir takıma karşı oynadık. Her şeye rağmen deplasmandan alınan 1 puan önemlidir. Biz 3 gol kesinlikle yememeliyiz. Ben gol yememeyi düşünürken, 3 gol yemek benim takımımım için hayal kırıklığı oldu. Yediğimiz ikinci gol çok komik bir gol. Bunu amatör takımın bile yememesi gerekir. Ondan sonra rakibin direnci geldi. Seyircinin de desteği ile tekrar umudunu arttırdı. Bizde o anlamda istediğimiz pası yapamadık ve sonunda da üçüncü gol geldi” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.