Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Samsunlu Parker FC Dünya şampiyonluğu için Brezilya’da

Barcelona’nın yıldız oyuncusu Neymar’ın kendi adıyla düzenlenen ’Neymar Jr’s Five’ futbol turnuvasının Dünya Finali, 8-9 Temmuz tarihleri arasında Brezilya’nın Praia Grande kentinde gerçekleşecek. Red Bull sporcusu Neymar Jr’ın...

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2016 13:26
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2016 13:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Barcelona’nın yıldız oyuncusu Neymar’ın kendi adıyla düzenlenen ’Neymar Jr’s Five’ futbol turnuvasının Dünya Finali, 8-9 Temmuz tarihleri arasında Brezilya’nın Praia Grande kentinde gerçekleşecek. Red Bull sporcusu Neymar Jr’ın kurduğu “Instituto Projeto Neymar Jr” da düzenlenecek turnuvaya 47 ülkeden 50 takım katılacak. Türkiye’den ise 1195 takım arasından sıyrılarak ülke şampiyonu olan Samsunlu Parker FC ise şampiyonluk için mücadele edecek.
Parker FC, Türkiye’yi temsil edecek
Sıra dışı sokak futbolu turnuvası ‘Neymar Jr’s Five’ın dünya finali 47 ülkeden 50 takımın katılımıyla 8-9 Temmuz 2016 tarihlerinde Brezilya’nın Praia Grande kentinde gerçekleşecek. Red Bull’un düzenlediği Neymar Jr’s Five’s turnuvasının elemeleri 47 ülkede gerçekleşirken, Türkiye’de mutlu sona Samsun’dan Parker FC ulaştı.
Mersin’de gerçekleşen Türkiye finalinde Parker FC, Africans United takımını penaltılar sonunda mağlup etti ve Neymar Jr’s Five’ın dünya finalinde Türkiye’yi temsil etme hakkı kazandı. Dört ayrı kıtadan 47 ülkenin katılacağı turnuvanın eleme karşılaşmaları 8 Temmuz’da oynanacak. Neymar Jr’s Five’ın şampiyonunun belli olacağı play-off maçları ise 9 Temmuz’da gerçekleşecek.
Neymar Jr’ın da takip edeceği turnuvada her bir ülke şampiyonu, Neymar Jr’ın büyüdüğ, profesyonel kariyerine başladığı ve yakın zamanda “Instituto Projeto Neymar Jr”ı kurduğu Praia Grande’deki finallerde oynayacak. Yıldız oyuncu ayrıca kazanan takımı İspanya’nın Barselona şehrindeki Camp Nou stadındaki bir maçta misafir edecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.