Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı 2. Basın Ödülleri Başvuruları Başladı

Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı’nın tanıtımına ve gelişmesine katkıda bulunarak yarışa destek veren değerli spor basını temsilcilerine, göstermiş oldukları büyük emekler için teşekkür amacıyla Samsung Electronics Türkiye...

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2016 11:47
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2016 11:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı’nın tanıtımına ve gelişmesine katkıda bulunarak yarışa destek veren değerli spor basını temsilcilerine, göstermiş oldukları büyük emekler için teşekkür amacıyla Samsung Electronics Türkiye tarafından, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’nin katkıları ile düzenlenen “Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı 2. Basın Ödülleri” için başvurular başladı.
2015 Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı’nın etkin tanıtımına, yarış öncesi duyurularının yapılmasına katkıda bulunan; bu büyük organizasyonun öncesinde ve sonrasında yaptıkları haberler, yorumlar, röportajlar ve çektikleri fotoğraflarla, ajanslardan, televizyon ekranlarından, gazete köşelerinden yarışa destek veren yazılı ve görsel basın mensuplarına bir teşekkür ve teşvik unsuru olarak; Samsung Electronics Türkiye tarafından, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’nin katkıları ile düzenlenen “Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı 2. Basın Ödülleri”, 28. Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı öncesinde 22 Temmuz 2016 Cuma günü Olimpiyatevi Ataköy’de yapılacak ödül töreni ile sahiplerini bulacak.
Samsung Electronics Türkiye Başkanı DaeHyun Kim, “Samsung olarak, Asya ile Avrupa arasında bir simge haline gelen Boğaziçi’nde binlerce sporcunun kulaç attığı benzersiz bir yarışa 12 yıldır destek veriyor olmaktan dolayı gururluyuz. Bu 12 yıl içinde sınırları ve kıtaları aşan, farklı kültürlerden insanları birleştiren, insanları barışa ve hoşgörüye teşvik eden bu etkinliği, hak ettiği değere ulaştırma hedefimize her yıl biraz daha yaklaştık. Şüphesiz, bu benzersiz yarışın daha da başarılı bir hale gelmesi, medya mensuplarının değerli destekleri ve katkıları olmadan mümkün olamazdı. İstanbul’un tanıtımı için bu önemli katkılarını ölümsüzleştirmek adına, bu yıl 2. kez verdiğimiz medya ödülleri ile kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz” sözleri ile ödüller hakkında görüşlerini aktardı.
12 AYRI KATEGORİDE BAŞVURU YAPILABİLİYOR
2015 Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı ile ilgili 1 Ocak 2015-31 Aralık 2015 tarihleri arasında yazılı, görsel ve internet basınında yayınlanmış haberlerin sahipleri, eserlerini en geç 12 Temmuz 2016 Salı günü saat 17.00’ye kadar Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi-Boğaziçi Organizasyon Komitesi, Olimpiyatevi Ataköy adresine iletmeleri gerekiyor. Başvurular, aşağıda yer alan ödül kategorilerinde yapılabiliyor.
- YAZILI BASIN ÖDÜL KATEGORİLERİ
1. EN İYİ YAZILI HABER ÖDÜLÜ
2. EN İYİ FOTOĞRAF
3. YARIŞ ÖNCESİ DESTEKLEYEN YAZILI HABER/ ÖZEL RÖPORTAJ
- GÖRÜNTÜLÜ BASIN ÖDÜL KATEGORİLERİ
1. EN İYİ TV HABERİ
2. EN İYİ ÖZEL RÖPORTAJ/ CANLI YAYIN
3. YARIŞ ÖNCESİ DESTEK VEREN TV KANALI/ YAYIN
- HABER AJANSI ÖDÜLÜ
- İNTERNET BASINI ÖDÜLÜ
- YEREL/ SEKTÖREL SPOR BASINI (HABER)
- YABANCI BASIN ÖDÜLÜ
- JÜRİ ÖZEL ÖDÜLÜ
- SAMSUNG ÖZEL ÖDÜLÜ
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.