Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Samsun’daki okçuluk müsabakasına Hatay’dan 8 sporcu katılıyor

Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından Samsun’da düzenlenen Salon Federasyon Kupası Okçuluk Yarışması’na Hatay’dan 8 sporcu katılıyor.Okçuluk Federasyonu Hatay İl Temsilcisi ve Antrenör Mehmet Üşenmez, 17-21 Aralık arasında Samsun’da...

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2017 16:04
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2017 16:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samsun’daki okçuluk müsabakasına Hatay’dan 8 sporcu katılıyor

Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından Samsun’da düzenlenen Salon Federasyon Kupası Okçuluk Yarışması’na Hatay’dan 8 sporcu katılıyor.

Okçuluk Federasyonu Hatay İl Temsilcisi ve Antrenör Mehmet Üşenmez, 17-21 Aralık arasında Samsun’da düzenlenen yarışmaya Hatay’dan 8 sporcu ile katıldıklarını söyledi. Üşenmez, "5 tane makaralımız var, ilk defa bir takım halinde takım kurabiliyoruz makaralı grup olarak. 3 tane de klasik sporcularım var. Bu sporcularım ile 1 seneden sonra yarışmaya katılıyoruz. Ve ümitliyim. Tecrübeli sporcularım var. Türkiye’de bayağı dereceleri olan sporcularım var. Klasiklerim de daha yeni ama onlarda gelecek vadeden sporcular. Onlardan da ümitliyim" dedi.

Sporculardan Umut Uzun ise okçuluğa başlayalı 7 ay olduğunu belirterek, ilk yarışmasına çıkacağını belirterek, hedefinin İlk 32’ye ve milli takıma girmek olduğunu söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.