Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Samsun Canik Belediyespor Ligi Bitirdi

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi Play-off maçlarında Hatay Büyükşehir Belediyespor’a her iki maçta da yenilen Samsun Canik Belediyespor Basketbol takımı sezonu tamamladı. Maçın ardından Başantrenör Mehmet Can Öztürk ve oyuncu...

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2016 19:14
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2016 19:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samsun Canik Belediyespor Ligi Bitirdi
Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi Play-off maçlarında Hatay Büyükşehir Belediyespor’a her iki maçta da yenilen Samsun Canik Belediyespor Basketbol takımı sezonu tamamladı. Maçın ardından Başantrenör Mehmet Can Öztürk ve oyuncu Nazlı Bircan Gökdemir maçı değerlendirdiler.
Maç sonu takımı değerlendiren Samsun Canik Belediyespor Baş Antrenörü Mehmet Can Öztürk, “Sezon başı hedeflediğimiz Play-off’a girmeyi başardık. Play-off’larda ligi ikinci bitiren Hatay Büyükşehir Belediyespor ile karşılaştık. Hatay’da kaybettiğimiz maçta iyi başlayıp, sonunu getirememiştik. Bugün de savunma odaklı bir basketbol oynamaya çalıştık. Bunun karşılığını aldık. Hatay’ı 57 sayıda tuttuk. Çünkü Hatay ekibi 75 sayıyı çok kolay bulan bir takımlar. Fakat savunmadaki vermiş olduğumuz direnç, hücumda kolay atışları kaçırdık. Oyuncularımı kutluyorum. Yıllardır Samsun Canik Belediyespor alt sıralardaydı. Biz ekip olarak yöneticilerimizle beraber bu yıl Play-off’u hedeflemiştik. Canik Belediyespor önümüzdeki sezon Avrupa kupalarında mücadele etmeye hak kazandı” dedi.
"SAMSUN CANİK BELEDİYESPOR AVRUPA TAKIMI OLDU"
Takımlarının önümüzdeki sezon Avrupa’da da mücadele edeceklerinin altını çizen Öztürk, “Sezon boyu oyuncularım performanslarını en üst düzeyde tutmaya çalıştı. Ligde tek oyuncu değiştirmeye takımlardan bir tanesiyiz. Bu yönden de oyuncularımın sporculuğuna saygı duyuyorum. Sakatlanmadan bu sezonu kapattık. Umut ediyorum ki, bu bir ivme kazandıracak. Yıllardan ligde mücadele eden Samsun Canik Belediyespor önümüzdeki sezon Avrupa’da kendisini gösterecektir. Önümüzdeki yıllar inşallah daha yukarılarda oynayan bir kulüp haline geliriz. Artık Avrupa takımı olduk. Bize destek veren herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Play-off’tan elendikleri için üzgün olduklarını ifade eden Samsun Canik Belediyesporlu oyuncu Nazlı Bircan Gökdemir, “Bence bugün iyi mücadele ettik. Play-off’ta ilerlemek ve bu turu atlamak istiyorduk ama olmadı” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.