Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şampiyonluk sevincini Başkan Ataç ile paylaştılar

2. Lig Şampiyonluk Kupasını kazanan Eskişehir Görme Engelliler Spor Kulübü Futsal Takımı, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ı makamında ziyaret etti.B2-B3 Az Görenler Futsal Takımı, Kuşadası’nda yapılan 2. Lig 2’nci Devre müsabakaları...

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2017 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 16.12.2017 12:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şampiyonluk sevincini Başkan Ataç ile paylaştılar

2. Lig Şampiyonluk Kupasını kazanan Eskişehir Görme Engelliler Spor Kulübü Futsal Takımı, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ı makamında ziyaret etti.

B2-B3 Az Görenler Futsal Takımı, Kuşadası’nda yapılan 2. Lig 2’nci Devre müsabakaları sonucunda şampiyonluk ipini göğüsledi. Eskişehir’e büyük bir gurur yaşatan Eskişehir Görme Engelliler Spor Kulübü Futsal Takımı, Başkan Ataç’ı ziyaret ederek şampiyonluk sevincini paylaştı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetin yanı sıra elde edilen başarıdan ötürü gururlandığını ifade eden Başkan Ataç, “Görme Engelliler Spor Kulübü’nün başarılarından gelen mutluluğu biz de yaşıyoruz. Neticede bu başarıyı elde etmek zor bir iş, hepinizi ayrı ayrı kutluyorum. Burada hem ikincilik hem de şampiyonluk başarısı var, çok takdir ediyorum. Bu kentte hep birlikte yaşıyoruz, bunun karşılığında hepimiz birbirimizi desteklemek zorundayız. Yetersizliği bulunan bireylerimiz, nüfusumuzun yüzde 13’ünü kapsıyor. Bu arkadaşlarımıza, gençlerimize, çocuklarımıza her yönü ile destek vermemiz lazım. Elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz ve olmaya da devam edeceğiz. Tekrar yürekten kutluyorum ve bu başarıların devam edeceğine adım gibi eminim” ifadelerini kullandı.

Sporcular adına konuşan Ercan Güner ise, “Eskişehir Görme Engelliler Spor Kulübü olarak Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ı ziyarete geldik. Kendisinin bizlere ve spora verdiği değeri bildiğimiz için kupayı ona hediye etmek istedik. Sağ olsun Başkanımız bizi makamında kabul etti. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bizlere tam destek olacağını biliyoruz. Başkanımızın vereceği desteklerle liglerde fırtına gibi eserek şehrimize daha büyük kupalar getireceğimize inanıyoruz. Görme Engelliler Futsal Takımı Eskişehir’de pek bilinmiyor. Amacımız bu başarıları şehrimizdeki insanlara tanıtmak” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Ataç, başarılı sporculara plaket ve sesli kitap takdim etti. Ziyaret, çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.