Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şampiyonluk Kupası Bandırma’ya Geldi

PTT 1. Lig’e çıkan Bandırmaspor şampiyonluğunu taraftarlarla birlikte kutladı.Bandırmasporlu oyuncular ve teknik heyet, ilçe girişinde 500 araçlık konvoyla karşılandı. Üstü açık bir otobüse binen Bandırmasporlu oyuncular ve teknik heyet,...

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2016 23:42
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2016 23:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şampiyonluk Kupası Bandırma’ya Geldi
PTT 1. Lig’e çıkan Bandırmaspor şampiyonluğunu taraftarlarla birlikte kutladı.
Bandırmasporlu oyuncular ve teknik heyet, ilçe girişinde 500 araçlık konvoyla karşılandı. Üstü açık bir otobüse binen Bandırmasporlu oyuncular ve teknik heyet, İlçe Kaymakamı Tuncay Sonel, Belediye Başkanı Dursun Mirza, Kulüp Başkanı Erhan Elmastaş ve çok sayıda taraftar tarafından karşılandı.
Kutlamalarda konuşan Bandırmaspor Takım Kaptanı Ali Serin, "Bandırma halkına çok teşekkür ediyorum bizi buraya desteklemeye geldiniz. Bu yolun başında hem sizler hem de bizler çok çileler çektik. Allah’a şükürler olsun bu mutlu günü yaşıyoruz. Kupayı buraya sizin karşınıza getirdik. Sizleri mutlu ettik ve bizler çok mutluyuz. Şampiyonluk içinde ilk önce rahmetli Turan Özyazanlar hocamıza şampiyonluğu adıyoruz. Sonra da gene bir Gümüşhane maçında aramızdan ayrılan Bandırma’nın simgesi olan Beter abimize de bu şampiyonluğu adıyoruz. En son olarak ta ne mutlu 10,5 diye diyorum" dedi.
Kutlamalarda konuşan Bandırmaspor Başkanı Erhan Elmastaş, "Bana buradan öncelikle Bandırmaspor’a tüm spor dallarında hizmet veren isimsiz kahramanlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Antrenman sahamızdaki çimcilerimiz, sosyal tesislerimizdeki hizmetlilerimiz, aşçılarımız, idare binasındaki muhasebe servisindeki elemanlarımız, maddi en büyük kaynağını sağladığımız otoparklarda çalışan emekçi kardeşlerimize Bandırmaspor’a katkılarından dolayı isimsiz kahramanlara teşekkür etmek istiyorum. Tabii ki bunların hazırladıkları ve emek verdikleri İsmail Ertekin hocamla birlikte şampiyonluğa yürüyen 25 tane delikanlı çocuklarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.
Polisin güvenlik önlemi aldığı kutlamalarda herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.