Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şampiyonluk ’Gloria’dan Geçiyor

Uzun yıllardır birçok branşta, özellikle de futbol alanında sayısız yerli-yabancı takımı misafir eden, yenilenen yapısı ve adıyla Gloria Sport Arena, ağırladığı bir konuğunun daha mutluluğunda pay sahibi olmanın gururunu yaşıyor.Dünya...

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2016 12:57
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2016 12:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Uzun yıllardır birçok branşta, özellikle de futbol alanında sayısız yerli-yabancı takımı misafir eden, yenilenen yapısı ve adıyla Gloria Sport Arena, ağırladığı bir konuğunun daha mutluluğunda pay sahibi olmanın gururunu yaşıyor.
Dünya 3.’lüğü elde ettiğimiz 2002’de A Milli Takım’ı ağırlayan, 2008’de Avrupa 3.’sü olduğumuz dönemde yine ay-yıldızlı ekibimizi misafir eden, 2008-2009’da sezonu şampiyon tamamlayan Beşiktaş’ın kamp yaptığı Gloria Sport Arena, siyah-beyazlı camianın 7 yıl sonraki zaferi öncesinde de Kartal’a uğurlu geldi. Devre arasında Antalya’nın göz bebeği tesisi Gloria Sport Arena’yı seçen Beşiktaş, sezonu şampiyonlukla taçlandırdı.
Gloria Sport Arena’nın sadece futbol takımlarına değil, her sporcu misafirine en iyi şartları sunan bir kompleks olduğu son basketbol Final-Four’unda da görüldü. Basketbolun Şampiyonlar Ligi’nde final oynayan Fenerbahçe ve rakibi CSKA Moskova, sezon başında uzun yolculuğun hazırlığı için Gloria’nın doğru bir tercih olduğunu göstermiş oldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.