Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şampiyonluğu Son Anda Kaçıran Kocaeli Birlikspor’da Rekor Ceza

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluğu son anda kaçıran ardından da play-off maçlarını kaybederek 1. Lig’e yükselemeyince tüm futbolculara toplamda 1 milyon TL ceza kesildi.Spor Toto 2. Lig’de en başarılı sezonunu geçirerek ligi...

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2016 17:44
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2016 17:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluğu son anda kaçıran ardından da play-off maçlarını kaybederek 1. Lig’e yükselemeyince tüm futbolculara toplamda 1 milyon TL ceza kesildi.
Spor Toto 2. Lig’de en başarılı sezonunu geçirerek ligi 2. sırada tamamlayan Kocaeli Birlikspor’da futbolcular, yönetim tarafından verilen cezaların şokunu yaşadı. 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluğu son maçlarda kaybeden, play-off maçlarında da Gümüşhanespor’a yenilerek 1. Lig bileti alamayan Birlikspor’un yönetimi başarısızlığın faturasını tüm takım oyuncularına kesti. Takımda bulunan ve son play-off maçında forma giyen oyunculara 50 bin, genç oyunculara ise 30’ar bin TL ceza kesilen Kocaeli Birlikspor’da toplam cezanın boyutu ise 1 milyon TL’yi aştı.
Futbolcularla yapılan anlaşma gereği ceza içtüzüğünde yer alan maddeye dayanarak kesilen cezaları noter aracılığıyla kendilerine bildirilen futbolculardan bazıları ise alacaklı oldukları kulüplerine borçlu hale geldiler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.