Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şampiyonluğu Galatasaray Ve Beşiktaşlılar Birlikte Kutladı

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Beşiktaş, evinde Osmanlıspor’u 3-1 yenerek ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu garantilerken Adıyaman’da, Beşiktaşlı ve Galatasaraylı taraftarlar şampiyonluğu bir arada kutladı.Beşiktaş -...

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2016 22:09
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2016 22:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Beşiktaş, evinde Osmanlıspor’u 3-1 yenerek ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu garantilerken Adıyaman’da, Beşiktaşlı ve Galatasaraylı taraftarlar şampiyonluğu bir arada kutladı.
Beşiktaş - Osmanlıspor maçının bitiş düdüğünün çalmasıyla beraber Adıyaman sokaklarına inen binlerce Beşiktaşlı taraftarlar ellerindeki fenerleri yakarak Sümer Meydanında şampiyonluğun kutlamasını gerçekleştirdiler. Beşiktaşlı taraftarlar Sümer Meydanı’nda bir süre kutlama gerçekleştirdikten sonra Gölbaşı Caddesi üzerinden Mimar Sinan Parkı önüne kadar yürüdü. Beşiktaşlı taraftarların arasına giren Galatasaraylılar ise Beşiktaşlıların sevincine ortak oldu. Galatasaraylı taraftarı fark eden Beşiktaşlılar, Galatasaraylı taraftarı uzun bir süre omuzlarda taşıdı. Beşiktaşlı taraftarlardan sıcak ilgi gören Galatasaraylı taraftar ise bu ilgi karşısında eline aldığı Beşiktaş bayrağını salladı. Olaysız bir şekilde süren kutlamada taraftarlar daha sonra sakin bir şekilde dağıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.